Στην 23άδα της Σερβίας ο Μλαντένοβιτς, που έρχεται στην Ελλάδα για να γίνει και με τη βούλα... πράσινος

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / fss.rs

i

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / fss.rs

Στην 23άδα της Σερβίας ο Μλαντένοβιτς, που έρχεται στην Ελλάδα για να γίνει και με τη βούλα... πράσινος

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:48 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 09.06.2023

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς συμπεριέλαβε τον Μλαντένοβιτς στην 23άδα της Σερβίας, αφήνοντας ελεύθερους τους παίκτες του για τις επόμενες 48 ώρες.

Την 23άδα της Σερβίας για το φιλικό με την Ιορδανία και το παιχνίδι με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro 2024, γνωστοποίησε ο Ντάγκαν Στοϊκοβιτς. Η ανακοίνωση αφορά και τον Παναθηναϊκό, αφού ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της σερβικής ομοσπονδίας, οι Σέρβοι διεθνείς πρέπει να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 17:30, στο αθλητικό κέντρο «Μισέλ Πλατινί» στο Βελιγράδι. Αυτό σημαίνει πως ο Μλαντένοβιτς είναι ελεύθερος για το Σαββατοκύριακο.

Άρα, ο 32χρονος αριστερός μπακ έχει την ευχέρεια να ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Η άφιξη του στη χώρα μας δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, όμως είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Γιατί αργότερα, το ταξίδι του Μλαντένοβιτς θα καθυστερήσει. Η Σερβία θα αντιμετωπίζει την Ιορδανία στις 16 Ιουνίου στη Βιέννη και τη Βουλγαρία στις 20 Ιουνίου, στη σερβική πόλη Ράζγκαρντ. Άρα, μέχρι τότε, θα είναι απασχολημένος.

Ο Μλαντένοβιτς παραμένει στο Βελιγράδι αρκετές ημέρες, αφού είχε ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Σερβίας μετά τον τελικό του πολωνικού Κυπέλλου. Εκτός απροόπτου, ο Σέρβος θα πάρει μερικές μέρες επιπρόσθετης άδειας από τον Γιοβάνοβιτς, για να ξεκουραστεί, πριν μεταβεί στην Αυστρία για προετοιμασία.