Sold out: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ντνίπρο

Λεωφόρος

i

© Intime

Sold out: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ντνίπρο

Sportal newsroom 13:06 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 28.07.2023

«Καπνός» έγιναν το εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η νίκη του τριφυλλιού με 3-1 στο πρώτο ματς του Κόζιτσε έχει φέρει αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί κόντρα στην Ντνίπρο εξασφαλίζει μίνιμουμ την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο (1/8, 8.30 μ.μ.) εξαντλήθηκαν.

Σε περίπτωση επιστροφής εισιτηρίων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή/και χορηγών, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη. Όλοι μαζί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση!», αναφέρει η ενημέρωση του Παναθηναϊκού.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε δει το έργο και φρόντισε να το αλλάξει

Ο Γιοβάνοβιτς είχε δει το έργο και φρόντισε να το αλλάξει

Ο Παναθηναϊκός πέρασε «αέρα» από το Κόζιτσε και έκανε άλμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League. Σημαντικότερο ωστόσο για τους «πράσινους» είναι το γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έμεινε στην συνταγή της περσινής σεζόν. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να «μετακομίσει» στο ΟΑΚΑ. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν μπορεί επ' ουδενί να φιλοξενήσει παιχνίδια επιπέδου Champions League, αφού δεν πληροί τα κριτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η UEFA ζητάει γήπεδο τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και η έδρα του Παναθηναϊκού είναι τριών.