Πράσινη... τρέλα για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Πάνω από 14 χιλ. τον έκαναν follow στο Instagram μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Πράσινη... τρέλα για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Πάνω από 14 χιλ. τον έκαναν follow στο Instagram μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 08:52 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 28.07.2023

Η μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προκάλεσε ντελίριο στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, κάτι που φρόντισαν να δείξουν και στα social media, με το προφίλ του Ισπανού φόργουορντ να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Παναθηναϊκός έριξε βόμβα μεγατόνων και έκανε δικό του έναν παίκτη του υψηλότερου επιπέδου. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού» την σεζόν 2023-24, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Μια μεταγραφή που έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες στην μπασκετική Ευρώπη, καθώς ο Ισπανός άσος άφησε το ΝΒΑ, έπειτα από 7 χρόνια πορείας για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας, που στοχεύει σε επιστροφή σε τίτλους και διακρίσεις.

Στις τάξεις του κόσμου της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Ισπανό άσο οι αντιδράσεις των φίλων του «τριφυλλιού» ήταν εντυπωσιακές. Κάτι που αποτυπώθηκε και στην κινητικότητα που υπάρχει στο προφίλ του Ερνανγκόμεθ τα τελευταία 24ωρα.

Πέραν των μηνυμάτων... λατρείας από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ο 27χρονος φόργουορντ κατάφερε να κερδίσει followers στο Instagram. Για να είμαστε ακριβείς, κατάφερε να κερδίσει πάρα πολλούς followers.

Πριν βγει στην επιφάνεια το όνομά του, ο Ερνανγκόμεθ αριθμούσε 699 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. Όταν όμως αποκαλύφθηκε η κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του υπήρξε... παράνοια.

Αυτό γιατί ο Ισπανός είδε τον αριθμό των followers να αυξάνεται κατά 14 χιλιάδες και πλέον μετράει πάνω από 713 χιλιάδες στο προφίλ του. Κι όλα αυτά δίχως να έχει πατήσει ακόμα το πόδι του στην χώρα μας. Ο κόσμος των «πράσινων» όμως φροντίζει να τον υποδεχτεί από τώρα, δείχνοντάς του τι αναμένεται να ζήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ την επόμενη διετία!

Ο Ισπανός φόργουορντ άλλωστε διαθέτει τεράστιο fan base και μαζί με τον Κέμπα Ουόκερ είναι οι παίκτες με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media, ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague. Ο Κέμπα μετράει 1,2 εκατ. followers στο Instagram, την ώρα που ο Ερνανγκόμεθ βλέπει τον αριθμό των ακολούθων του να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.