Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπαλτσερόφσκι - Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Euroleague

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπαλτσερόφσκι - Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 14:53 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 27.07.2023

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (27/7) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ... πρόλαβε και έγινε η 10η μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, παρότι άλλος παίκτης είχε συμφωνήσει πρώτος σε προφορικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος αναμένεται να γίνει η 11η προσθήκη των «πράσινων». Ο Πολωνός σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με το Τριφύλλι, το οποίο θα πληρώσει 500.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια για να τον κάνει δικό του.

O 23χρονος διεθνής ύψους 2,16μ. αναμένεται απόψε (22:00) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, υπογράφοντας το συμβόλαιό του, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Πολωνό σέντερ (2,16μ., 22 ετών) της Γκραν Κανάρια, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν παίκτη που ταιριάζει στα «θέλω» του, μιας και έχει εξαιρετικό μακρινό σουτ και καλό post παιχνίδι.

Με τον Μπαλτσερόφσκι ο Παναθηναϊκός κλείνει την τριάδα των σέντερ, καθώς ήδη είχε αποκτήσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

O 22χρονος «γίγαντας» είναι διεθνής με την Πολωνία και πριν από λίγες ημέρες πήρε μέρος στο Summer League του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς.

Έχει πολύ καλό περιφερειακό σουτ, γεγονός που κάνει το πακέτο του ακόμα πιο θελκτικό, καθώς ο Εργκίν Αταμάν θέλει η ομάδα του να μπορεί να απειλεί στο τρίποντο και από την θέση του σέντερ.

Την περασμένη σεζόν στη Liga Endesa είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ, ενώ στο EuroCup είχε 8,6 πόντους (9/22 τρίποντα, 40.9%) και 3,8 ριμπάουντ.