Μαζί σου «ΠΑΟ» παντού: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του Σλούκα για τον Έλληνα γκαρντ (pic)

Σλούκας - Δαρσινού

i

Σλούκας Δαρσινού / Instagram

Μαζί σου «ΠΑΟ» παντού: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του Σλούκα για τον Έλληνα γκαρντ (pic)

Sportal newsroom 11:47 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 27.07.2023

Ο Κώστας Σλούκας έχει μπει πλήρως σε ρυθμό Παναθηναϊκού, έχοντας την απόλυτη στήριξη της συζύγου του, Μαρίας Δαρσινού, που έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα μέσω των social media.

Το φετινό καλοκαίρι είχε μια πολύ μεγάλη αλλαγή για τον Κώστα Σλούκα. Από τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ο Έλληνας γκαρντ μετακόμισε στην απέναντι όχθη για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού, στην πιο ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού σε όλη την Ευρώπη.

Για τα επόμενα 3 χρόνια ο Έλληνας πλέι μέικερ θα ηγείται της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, έχοντας την αποστολή να επαναφέρει τους «πράσινους» στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα εγχείρημα απαιτητικό, στο οποίο ωστόσο ο «Σλούκι Λουκ» ξέρει καλά τον δρόμο.

Κώστας Σλούκας

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια στο πλευρό του θα βρίσκεται σταθερά η σύζυγός του. Η Μαρία Δαρσινού είναι το στήριγμα του Έλληνα γκαρντ τα τελευταία χρόνια και έστειλε το δικό της όμορφο μήνυμα μέσω των social media.

«Μαζί σου "ΠΑΟ" παντού», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, συνοδεύοντας το μήνυμά της από μια φωτογραφία του Έλληνα πλέι μέικερ με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Φυσικά αυτό που δεσπόζει στην φωτογραφία είναι το νέο look του Έλληνα άσου, καθώς παρουσιάστηκε με νέο κούρεμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ακολουθώντας πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Το νέο look δείχνει και την αποφασιστικότητά του, με τον Έλληνα γκαρντ να κάνει νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.