Παναθηναϊκός: Έξι παίκτες δεν πήγαν Κορωπί την Τετάρτη

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Έξι παίκτες δεν πήγαν Κορωπί την Τετάρτη

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:11 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 18.10.2023

Οι διεθνείς και ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Γιοβάνοβιτς να πηγαίνει στο ματς με τον Ολυμπιακό με προετοιμασία εξπρές.

Προετοιμασία εξπρές θα πραγματοποιήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Γιατί οι πέντε διεθνείς του Παναθηναϊκού δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού πραγματοποιήθηκε το πρωί και εκείνοι επέστρεψαν στην Αθήνα αργότερα.

Οι Σλοβένοι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς ήρθαν από τη Λιουμπλιάνα και οι Σέρβοι Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς από το Βελιγράδι. Την Πέμπτη θα παρουσιαστούν στο Κορωπί, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί με τα προκριματικά του Euro 2024 και τα ταξίδια, οπότε ο Γιοβάνοβιτς θα τους προφυλάξει για να τους έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς, ο Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει την ομάδα για το Φάληρο την Παρασκευή και το Σάββατο. Τουλάχιστον, εάν ο 61χρονος τεχνικός σκοπεύει να δοκιμάσει κάτι στη διάρκεια των ασκήσεων.

Ο έκτος διεθνής, Φώτης Ιωαννίδης, επέστρεψε νωρίτερα από τους άλλους, ωστόσο, συνέχισε την Τετάρτη με αποφόρτιση. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν υποβλήθηκαν σε θεραπεία για τους τραυματισμούς τους.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ παρέμεινε κλινήρης για να αναρρώσει από τη γαστρεντερίτιδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ούγγρος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ανοίγματα και αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στην τακτική.