Παναθηναϊκός: Οι φήμες για τον Μπερνάρ και η... άχαρη αλήθεια

Μπερνάρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Οι φήμες για τον Μπερνάρ και η... άχαρη αλήθεια

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 18.10.2023

Οι διαδικτυακές φήμες «φουντώνουν» στη Βραζιλία για τον πιθανό επαναπατρισμό του Μπερνάρ τον Ιανουάριο, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Τα social media έχουν γεμίσει από φήμες που διακινούνται μεταξύ Βραζιλιάνων χρηστών, για το μέλλον του Μπερνάρ Ντουάρτε. Τα σχόλια υποστηρίζουν πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολλές πιθανότητες να επαναπατριστεί τον Ιανουάριο.

Η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία ανάδειξε τον Μπερνάρ και τον πούλησε με 25 εκατομμύρια ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, φέρεται να είναι η βασική υποψήφια τον επαναπατρισμό του άσου του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, έχει προπονητή τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος καθιέρωσε τον Μπερνάρ στην Εθνική Βραζιλίας.

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπερνάρ και μάλιστα εν όψει Ιανουαρίου, εμφανίζεται να δείχνει η Φλαμένγκο. Την οποία καθοδηγεί μια άλλη μεγάλη προσωπικότητα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Τίτε

Η επιθυμία του Μπερνάρ είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα της Φλαμένγκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείει τις άλλες προοπτικές, με το οικονομικό να έχει καθοριστική επιρροή στην απόφαση του πρώην διεθνή με τη «σελεσάο».

Πάντως, παρά τις αμέτρητες φήμες στο Διαδίκτυο για το μέλλον του Μπερνάρ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει τίποτα χειροπιαστό. To Sportal έμαθε πως το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπερνάρ, δεν έχει καμία πρόταση για την απόκτηση του.

Ασφαλώς, στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί η ρευστότητα. Μέχρι την Πρωτοχρονιά, ίσως μία ομάδα να προβεί στην κίνηση της προς τον Μπερνάρ και τον Παναθηναϊκό. Αλλά μέχρι στιγμής, η φημολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Αντιστοίχως, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν ασχολείται με τα γραφόμενα στο διαδίκτυο. Ο Μπερνάρ έχει την εμπειρία να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκό και όταν έρθει το τάιμινγκ, θα σκεφτεί τις επιλογές του.