Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ σκοράρει σε όλες τις ηλικίες με την Αίγυπτο (vid)

Μπιλάλ Μαχάρ Αμπντελραχμάν

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ σκοράρει σε όλες τις ηλικίες με την Αίγυπτο (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:27 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 17.10.2023

O Μπιλάλ Μαχάρ χρίστηκε σκόρερ και με την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου και το επόμενο στάδιο είναι η κλήση του στην Εθνική Ανδρών. Και η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού έχουν την τιμητική τους σε αυτή την αγωνιστική των Εθνικών ομάδων. Ο Άντραζ Σπόραρ υποδύθηκε τον δημιουργό στη Σλοβενία και την οδηγεί στο Euro 2024, o Φώτης Ιωαννίδης εξέθεσε τους Άκε και Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία και ο Μπιλάλ Μαχάρ Αμπντελραχμάν σκοράρει κατά ριπάς με την Αίγυπτο!

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού Β κλήθηκε για πρώτη φορά στην Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του και έχει δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές. Μία επίδοση που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή για τον Μπιλάλ.

Ο 19χρονος στράικερ αγωνίστηκε στο φιλικό ματς της Αιγύπτου με το Ουζμπεκιστάν, για τις ηλικίες κάτω των 23 ετών. Με το νούμερο 18 στην πλάτη, ο Μπιλάλ ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 για την πατρίδα του στο 73ο λεπτό.

Η Αίγυπτος πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2, περισσότερο για το γόητρο και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της. Ο Μπιλάλ θα επιστρέψει στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, αφού δεν έχει άλλη υποχρέωση με την Ολυμπιακή ομάδα.

Για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ο Μπιλάλ είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ και μία από τις πιο ελπιδοφόρες επενδύσεις. Βέβαια, ο νεαρός στράικερ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 και εκκρεμεί η ανανέωση του για την παραμονή του Αιγύπτιου επιθετικού στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Δείτε το γκολ που σκόραρε ο Μπιλάλ στο νικηφόρο φιλικό της Αιγύπτου με το Ουζμπεκιστάν με 3-2: