Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς κατσάδιασε τον Ρούμπεν (vid)

Γιοβάνοβιτς, Ρούμπεν / Intime

i

Γιοβάνοβιτς, Ρούμπεν / Intime

Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς κατσάδιασε τον Ρούμπεν (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:23 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 11.04.2023

Ένα από τα φετινά μυστικά της επιτυχίας του Παναθηναϊκού, αποτυπώνεται στην κατσάδα του Γιοβάνοβιτς στον Ρούμπεν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το στιγμιότυπο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φωνάζει έξαλλος στον Ρούμπεν Πέρεθ εν μέσω των πανηγυρισμών για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, έμοιαζε παράταιρο. Διότι εκείνη τη στιγμή, όλοι πανηγύριζαν τον θρίαμβο στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ακόμα και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς.

Κλάσματα του δευτερολέπτου πριν ξεσπάσει στον Ισπανό αμυντικό χαφ, ο Σέρβος ύψωνε τις γροθιές του προς τον κόσμο και αμέσως μετά τη λήξη, ο Γιοβάνοβιτς αγκάλιασε τον Αϊτόρ και τον Χουάνκαρ και χαμογέλασε πλατιά.

Αυτονόητα, όλοι απόρησαν. Τι συνέβη και ο Γιοβάνοβιτς σε μία τόσο απότομη αλλαγή στη διάθεση του, κατσάδιασε τόσο έντονα τον ποδοσφαιριστή του; Γιατί πραγματικά, οι εκφράσεις στο πρόσωπο του Ιβάν, μεταβλήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιοβάνοβιτς είχε εκνευριστεί έντονα με μία ενέργεια του Ρούμπεν, στη διάρκεια του 90λεπτου. Όμως, λόγω της εξέλιξης του ματς και της απόστασης, ο 60χρονος τεχνικός δεν προέβη στις παρατηρήσεις και το… κράτησε μανιάτικο.

Οπότε, μετά το σφύριγμα της λήξης, μόλις ο Γιοβάνοβιτς αντίκρισε τον Ρούμπεν, ξέσπασε. Με το ξέσπασμα να διαρκεί ελάχιστα και να μην επηρεάζει το πανηγυρικό κλίμα, αφού ο 33χρονος μέσος δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την κατσάδα του προπονητή του και συνέχισε να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του!

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιοβάνοβιτς φωνάζει θυμωμένος σε έναν ποδοσφαιριστή του. Ούτε θα είναι η τελευταία. Ο Σέρβος έχει έντονο ταπεραμέντο και όταν θεωρεί ότι δεν εφαρμόζονται οι εντολές του ή διακρίνει μία επιπολαιότητα, το εκφράζει με μεγάλη ένταση!

Όμως, αυτό που έχει καταφέρει ο Γιοβάνοβιτς, είναι να έχει την τυφλή αποδοχή της ομάδας του. Οι παίκτες ακούν με ευλάβεια τον προπονητή τους, δεν  αντιδρούν και αποδέχονται στωικά τις φωνές! Όπως συνέβη με τον Ρούμπεν Πέρεθ! Πρόκειται για ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης φετινής πορείας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League…