«Κλείδωσε» η τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία - Τεράστιο ποσό στα ταμεία του «Τριφυλλιού»!

«Κλείδωσε» η τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία - Τεράστιο ποσό στα ταμεία του «Τριφυλλιού»!

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:05 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 04.07.2023

Ο Παναθηναϊκός και η Cosmote θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Περισσότερα από 25 εκ. ευρώ στα ταμεία του Τριφυλλιού.

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας συμφωνίας επισημοποιήθηκε επίσημα σήμερα (4/7)! Η Cosmote TV ανακοίνωσε την διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό, μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Η ΠΑΕ και το συνδρομητικό είχαν συμφωνήσει στη διαπραγμάτευση εδώ και μέρες και εκκρεμούσε η διευθέτηση των διαδικαστικών, με την υπογραφή των εγγράφων. Κάτι που ολοκληρώθηκε και πήραν σειρά οι επίσημες ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ για τα δύο χρόνια του συμβολαίο του με την Cosmote TV. Είναι ένα ποσό που προσεγγίζει αρκετά τα αρχικά «θέλω» της διοίκησης του Τριφυλλιού.

Η πρωινή προπόνηση και η αντίδραση του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:17 - 04.07.2023

Η πρωινή προπόνηση και η αντίδραση του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά, με αυτό το deal, ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει την ολική επαναφορά του στην κανονικότητα και στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Με ορίζοντα και την επιστροφή του Τριφυλλιού σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από εφτά χρόνια...

Η ανακοίνωση της Cosmote TV: 

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός και COSMOTE TV ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους και οι «Πράσινοι» θα παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17). 

Η μεγάλη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού με πλούσιο ρεπορτάζ, ενώ οι κρίσιμες αναμετρήσεις θα πλαισιώνονται με pre-game και post-game εκπομπές, προσφέροντας την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους φιλάθλους της ομάδας. 

Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:30 - 03.07.2023

Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιλέγει από τη short-list για το κέντρο της άμυνας, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σαχτάρ, Μάρλον.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2023-24 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α. Η κάλυψη των φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV θα μεταδώσει όλα τα φιλικά του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Την Τετάρτη 5/7 και την Κυριακή 9/7 στις 19.00, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των «Πρασίνων» με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και ΑΕΚ Λάρνακας, αντίστοιχα. Με την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Χάποελ Μπερ Σεβά (Παρασκευή 14/7)».