Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον

Μάρλον / acmonza.com

i

Μάρλον / acmonza.com

Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:30 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 03.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιλέγει από τη short-list για το κέντρο της άμυνας, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σαχτάρ, Μάρλον.

Από μία short-list τριών ονομάτων θα επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ποδοσφαιριστή που χρειάζεται για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Αυτή η λίστα είχε ανακατατάξεις τα τελευταία 24ώρα, αφού το επέβαλλαν οι συνθήκες στην αγορά.

Στόπερ διαγράφηκαν και στόπερ προστέθηκαν, με τον Γιοβάνοβιτς να λαμβάνει την τελική απόφαση. Στο ενδιάμεσο, ο Γιάννης Παπαδημητρίου συνεχίζει τις επαφές, προκειμένου να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για συμφωνία.

Ασφαλώς, ο χρόνος πιέζει τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Στα μετόπισθεν εντοπίζεται λειψανδρία μόνο με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και επιβάλλεται να προστεθεί το συντομότερο δυνατό ένας στόπερ.

Όπως εξήγησε νωρίτερα το Sportal, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα φέρουν στο Κορωπί έναν ποδοφαιριστή ο οποίος θα έχει πάρει μέρος σε προετοιμασία και δεν θα προέρχεται από απραξία. Ούτως ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Σενάριο με τον Βραζιλιάνο Μάρλον

Τα προηγούμενα 24ώρα ανέφεραν στην Ουκρανία πως μεγάλη ελληνική ομάδα έχει προσεγγίσει τον Μάρλον της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026, όμως δεν επιθυμεί να μείνει λόγω της ρωσικής εισβολής.

Ο Μάρλον έχει το δικαίωμα να επικαλέστει τη διάταξη της FIFA για τους παίκτες οι οποίοι παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία και να πάρει μεταγραφή σε άλλη χώρα, χωρίς να περιμένει την έγκριση της Σαχτάρ. Έτσι έπραξε πέρυσι, παίζοντας με μονοετή δανεισμό στη Serie A με τη Μόντσα.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Σαχτάρ ότι θα φύγει ξανά και ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη. Δεν θα γυρίσει στη Βραζιλία, έχοντας απορρίψει κρούσεις της Κορίνθιανς και τη Φλουμινένσε. Με τα ουκρανικά ΜΜΕ να «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό ως τον ενδιαφερόμενο από την Ελλάδα.

Πάντως, ο Μάρλον συνοδεύεται από εξαιρετική φήμη στην Ευρώπη και έχει σε προτεραιότητα τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα. Τα ρεπορτάζ τονίζουν πως δεν έχει απορρίψει την ελληνική προοπτική, αλλά την μεταθέτει προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Χρόνο που δεν έχουν στην παρούσα φάση οι «πράσινοι»...