Παναθηναϊκός: Ο Τζούρισιτς «κόλλησε» τη μπάλα στα πόδια του (vid)

Φίλιπ Τζούρισιτς / Intime

i

Φίλιπ Τζούρισιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Τζούρισιτς «κόλλησε» τη μπάλα στα πόδια του (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:16 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 03.07.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έχει μία σπάνια ικανότητα να... μιλάει με τη μπάλα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

O Φίλιπ Τζούρισιτς ήταν ανέκαθεν γνωστός στην καριέρα του για την ικανότητα του να... μιλάει στη μπάλα. Ο Σέρβος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιάζει όοσους τον παρακολουθούν.

Χάρη στο συγκεκριμένο προσόν, ο Τζούρισιτς είχε προσελκύσει την προσοχή του Ρούι Κόστα, ενός από τα σπουδαιότερα δεκάρια στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τότε, ο παλαίμαχος Πορτογάλος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα και εισηγήθηκε τη μεταγραφή του Τζούρισιτς από την ολλανδική Χέρενφεν.

Ασφαλώς, ο Γιοβάνοβιτς δεν περιμένει να δει τον Τζούρισιτς στις προπονήσεις για να διαπιστώσει το ταλέντο του. Πρόκειται για το βασικό «10» της Σερβίας, έναν μέσο με πολυετή πεπραγμένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Τζούρισιτς φροντίζει να δείξει την ικανότητα του στον χειρισμό της μπάλας, από τις πρώτες μέρες της ενσωμάτωσης του στον Παναθηναϊκό.

Είτε με τις «non look pass» που μοιράζει στα διτέρματα, είτε με τα κόλπα με τη μπάλα στο περιθώριο των προπονήσεων. Το βέβαιο είναι πως ο 32χρονος Σέρβος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που φόρεσαν τα πράσινα τα τελευταία χρόνια.

Η κάμερα του Sportal «συνέλαβε» τον Τζούρισιτς σε μία από τις επιδείξεις του ταλέντου. Στην ανάπαυλα των ασκήσεων, ο Σέρβος άσος... γητεύει τη μπάλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Απολαύστε τον!