Παναθηναϊκός: Ο Τζούρισιτς συστήθηκε και στο χορτάρι ως «10»

Μπερνάρ, Τζούρισιτς / Intime

i

Μπερνάρ, Τζούρισιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Τζούρισιτς συστήθηκε και στο χορτάρι ως «10»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:52 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 02.07.2023

O Φίλιπ Τζούρισιτς ξέρει μία συγκεκριμένη δουλειά στο τερέν. Και στο δίτερμα της πρωινής προπόνησης της Κυριακής ο Σέρβος έδωσε ένα δείγμα των ικανοτήτων του!

Η αξία του Φίλιπ Τζούρισιτς είναι γνωστή. Στην ηλικία των 32 ετών, με γεμάτο βιογραφικό και με παραστάσεις από την Ιταλία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία, ο Σέρβος δεν χρειάζεται συστάσεις. Στον Παναθηναϊκό ξέρουν τι παίρνουν και τι να περιμένουν από τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Ωστόσο, αλλό να βλέπεις κάτι από την… τηλεόραση και άλλο από κοντά. Το δίτερμα στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του Τζούρισιτς με την πράσινη φόρμα. Και ήταν ενδεικτικό του ταλέντου του.

Πρωινή προπόνηση και αναμονή για τον κεντρικό αμυντικό: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:46 - 02.07.2023

Πρωινή προπόνηση και αναμονή για τον κεντρικό αμυντικό: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Τζούρισιτς πήρε στο δίτερμα τον ρόλο για τον οποίο τον επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς. Άλλωστε και ο ίδιος στις δηλώσεις του στο PAO TV, τόνισε πως είναι «δεκάρι», σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που πια τα «δεκάρια» σπανίζουν. 

Ο Τζούρισιτς έπαιξε ως επιτελικός μέσος με τους «ροζ» και ξεχώρισε με την τεχνική κατάρτιση του. Ο Σέρβος είχε μία εντυπωσιακή ντρίμπλα με τακουνάκι και μία έξυπνη κάθετη πάσα στον Παλάσιος, με τον Αργεντινό να μην πλασάρει σωστά. 

Σε ορισμένες φάσεις, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός το... παρακάνει με τη μπάλα και προσπαθεί να περάσει τον αντίπαλο του. Όμως αυτό αποτελεί μέρος του στυλ του και ασφαλώς, δεν θα το αλλάξει στην ηλικά του. Από την άλλη, ο Τζούρισιτς έχει οξυδέρκεια και αντίληση να πασάρει σε χώρους και σε τάιμινγκ, που μόνο ο Μπερνάρ τον ανταγωνίζεται.

Περισσότερα από τον Τζούρισιτς θα δούμε στα φιλικά της Τρίτης και της Τετάρτης, όταν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πετρολούλ και την ΤΣΣΚΑ 1948. Εκεί που ο Σέρβος θα πάρει τη… μπαγκέτα της μεσαίας γραμμής.