Παναθηναϊκός: Η πρώτη συνάντηση Δούκα με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Τάκης Μαλακατές

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η πρώτη συνάντηση Δούκα με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:42 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 12.11.2023

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, γνωρίστηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Παναγιωτίδη και συζήτησαν για το γηπεδικό του Τριφυλλιού στο Βοτανικό.

Ο Χάρης Δούκας, ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου για τον Δήμο Αθηναίων, δεν έχει αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του. Η θητεία του νέου Δημάρχου θα αρχίσει την Πρωτοχρονιά και αυτό το χρονικό διάστημα είναι προσαρμογής και ενημέρωσης.

H επικαιρότητα επικεντρώνεται αυτές τις μέρες στα έργα πεζοδρόμησης της Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, ανάμεσα στο Ζάππειο και στον αρχαιολογικό χώρο των Στύλων του Ολυμπίου Διός. Ωστόσο, για την οικογένεια του Τριφυλλιού μεγαλύτερη σημασία έχει η υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και η οριστική επίλυση του γηπεδικού.

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού Αράο, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν για το ματς με την Κηφισιά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:33 - 11.11.2023

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού Αράο, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν για το ματς με την Κηφισιά

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αράο και φυσικά τους Πάλμερ-Μπράουν, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον. Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Χάρης Δούκας έχει ενημερωθεί από τον απερχόμενο Δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη για την πρόοδο του έργου και για τις προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν, όπως προβλέπονται στις συμβάσεις.

Εκκρεμούσε η συνάντηση γνωριμίας ανάμεσα στον εκλεγμένο Δήμαρχο και στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού: την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Μία εκκρεμότητα που σύμφωνα με τις πληροφορίες, διευθετήθηκε πριν από μερικές ημέρες!

Ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Παναγιωτίδη. Προκειμένου να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να θέσουν προτεραιότητες για τη συνεργασία τους.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας, με τον Δούκα να διαβεβαιώνει τους Μαλακατέ και Παναγιωτίδη για τη βούληση του να υλοποιήσει το έργο και να ολοκληρώσει τη δουλειά που άρχισε ο προκάτοχος του.

Δεν τέθηκε καμία αμφιβολία ή ένσταση από τον Δούκα, ο οποίος επισήμανε πως οι συνεργάτες του θα εκπληρώσουν όλα τα χρονοδιαγράμματα και δεν πρόκειται να καθυστερήσει ούτε στο ελάχιστο τους διαγωνισμούς και ότι αφορά τον Δήμο Αθηναίων.

Εξυπακούεται ότι τα λεγόμενα του Δούκα ικανοποίησαν τους Μαλακατέ και Παναγιωτίδη. Οι οποίοι ασφαλώς περιμένουν από τον Χάρη Δούκα να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις του και να μην προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα σε δρομολογημένα ή και δημοπρατημένα κομμάτια της Διπλής Ανάπλασης. Το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό σύντομα θα περάσει στο στάδιο της κατασκευής, ενώ έπεται η ανέγερση του αθλητικού κέντρου του Ερασιτέχνη.