Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού Αράο, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν για το ματς με την Κηφισιά

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού Αράο, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν για το ματς με την Κηφισιά

Γιώργος Σακελλαρίου 19:33 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 11.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αράο και φυσικά τους Πάλμερ-Μπράουν, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον. Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία για τον αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι ν' αφήσουν πίσω τους τη νωθρή εμφάνιση και την ήττα από τη Ρεν στη Γαλλία για το Europa League και να στραφούν στη Super League, όπου στόχος φυσικά είναι το απόλυτο εκτός έδρας.

Το «τριφύλλι» έχει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και Λαμία. Οι «πράσινοι» ούτε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο γκέλας και φυσικά ελπίζουν να λυγίσουν την ομάδα του πρώην τεχνικού τους Γιάννη Αναστασίου και να παραμείνουν τουλάχιστον στο +4. Έτσι, θα κυλήσει και ήρεμα η διακοπή 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτό το ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αράο, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Στην αποστολή δεν είναι φυσικά και ο Χουάνκαρ, ο οποίος είναι νοκ άουτ για πέμπτο σερί ματς μετά τα όσα συνέβησαν στο Φάληρο και το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Στην αποστολή δεν είναι φυσικά και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, αλλά και ο Πάλμερ Μπράουν. 

Στο δελτίο του «τριφυλλιού» αναφέρεται: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Κηφισιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Αράο».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Γιοβάνοβιτς είναι πιθανό να ξεκινήσει τον Λοντίγκιν στο πλαίσιο του rotation κι όχι εξαιτίας του λάθους που έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στη Γαλλία. Δεξί μπακ πιθανότατα θα είναι ο Κώτσιρας, αριστερό ο Μλαντένοβιτς και στόπερ οι Σένκεφελντ, Γεντβάι. 

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πέρεθ, Τσέριν, μεσοεπιθετικά σίγουρος είναι ο Τζούριτσιτς και όλα δείχνουν ότι στα άκρα οι Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βέρμπιτς διεκδικούν δύο θέσεις. Στην κορυφή ο ο Ιωαννίδης παραμένει φαβορί έναντι του Σπόραρ, αλλά ο Σλοβένος που δεν ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, έχει τις δικές του πιθανότητες.