Το ξέσπασμα του κόσμου στο γκολ του Ιωαννίδη και το χειροκρότημα στο τέλος: Η παρακάμερα του Ρεν - Παναθηναϊκός (vid)
i

©intime

Το ξέσπασμα του κόσμου στο γκολ του Ιωαννίδη και το χειροκρότημα στο τέλος: Η παρακάμερα του Ρεν - Παναθηναϊκός (vid)

Δημήτρης Χούπης 14:46 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.11.2023

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την παρακάμερα του αγώνα με τη Ρεν, η οποία ήταν αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη Γαλλία.

Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω γνώρισε την ήττα από τη Ρεν με 1-3 στη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Με αυτή την ήττα οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογία, αφού η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα με 2-1 στην Κύπρο.

Το σκορ για τη γαλλική ομάδα το άνοιξε ο Ρίντερ στο 9ο μόλις λεπτό, αλλά στο 34' ο Ιωαννίδης από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε για το τριφύλλι. Ωστόσο ένα πεντάλεπτο αποδείχθηκε «μοιραίο» για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 65' ο Σαλάχ έκανε το 2-1 και στο 70' ο Μπλας διαμόρφωσε με πέναλτι το 3-1. 

Η «πράσινη» ΠΑΕ λοιπόν έβγαλε την παρακάμερα του αγώνα στην οποία φαίνεται το ξέσπασμα του κόσμου στο τέρμα του Ιωαννίδη και το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. 

Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 10.11.2023

Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή και στο CAS, μετά το γεγονός ότι η έφεσή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απορρίφθηκε.

Δείτε την παρακάμερα: