Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντορ Πέρετζ προκύπτει από το Ισραήλ - Τι πραγματικά ισχύει
i

Print Screen

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντορ Πέρετζ προκύπτει από το Ισραήλ - Τι πραγματικά ισχύει

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:30 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 23.04.2023

Δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 27χρονο μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ Ντορ Πέρετζ και το Sportal εξηγεί τι συμβαίνει.

Με τα μεταγραφικά σενάρια να εμφανίζονται με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα, στο Ισραήλ αναφέρουν σήμερα (23/4) πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τον 27χρονο αμυντικό χαφ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντορ Πέρετζ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι βασικός στην ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα.

Ο Πέρετζ έχει φέτος 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μακάμπι, έχοντας σκοράρει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ. Ενώ αγωνίζεται και με την Εθνική Ισραήλ, με την οποία έχει φορέσει το εθνόσημο σε 33 ματς με έξι γκολ.

Επιπροσθέτως, ο Πέρετζ δεν μένει ελεύθερος σύντομα. Ο 27χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, με οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο. Οπότε, η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο σε οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του.

Πάντως, ο Πέρετζ έχει τάσεις φυγής από το Ισραήλ για την Ευρώπη, αφού πέρυσι δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Serie A. Όμως, η Βενέτσια δεν ευδοκίμησε στην κατηγορία, υποβιβάστηκε και ο δανεισμός του Πέρετζ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ανανεώθηκε.

Η ισραηλίτικη σελίδα «Sport5» ισχυρίζεται πως ο Πέρετζ παρακολουθείται στενά από τους «πράσινους», οι οποίοι ίσως καταθέσουν πρόταση εν όψει του καλοκαιριού. Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συνέλθει από την οικονομική κρίση και προσπαθεί ξανά να στεφθεί πρωταθλητής.

Αναμφίβολα, το βιογραφικό του Πέρετζ αποδεικνύει πως είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Ωστόσο, κατά βάση είναι «εξάρι» και λιγότερο ένας δημιουργικός χαφ. Για την ώρα, μετά την ανανέωση του Ρούμπεν και την επικείμενη παραμονή του Κουρμπέλη, δεν είναι βέβαιο ότι ο Γιοβάνοβιτς θα αναζητήσει άλλον αμυντικό μέσο. Έχοντας και τον εξελίξιμο Τσόκαϊ, τον οποίο πιστεύει.

Εάν ο Κουρμπέλης δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, τότε η συζήτηση θα τεθεί σε άλλη βάση. Αλλά αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των Play Offs, στις 14 Μαΐου. Μέχρι τότε, η προσοχή του Γιοβάνοβιτς και των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού έχει στραφεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου.