Πώς ο Λουκ Στιλ «έκλεψε» κοπέλα από τον Ρονάλντο

Λουκ Στιλ / Intime

i

Λουκ Στιλ / Intime

Πώς ο Λουκ Στιλ «έκλεψε» κοπέλα από τον Ρονάλντο

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:30 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 21.04.2023

Ο παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ διηγήθηκε πως βγήκε νικητής από μία μονομαχία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσοχή μιας γυναίκας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο απόλυτος σταρ του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Από την άλλη, ο Λουκ Στιλ είχε μία καλή καριέρα με ένα σημαντικό πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προσέγγισε ούτε κατά διάνοια τα επιτεύγματα του Πορτογάλου.

Οι δυο τους συνυπήρξαν μία περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν ο Ρονάλντο είχε εντυπωσιάσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ήρθε στο Ολντ Τράφορντ με μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ενώ ο Στιλ είχε προωθηθεί από την ακαδημία και ήταν τρίτος γκολκίπερ, πίσω από τους Φαν ντε Σαρ και Τιμ Χάουαρντ.

Η σχέση τους ήταν η τυπική μεταξύ δύο νεαρών συμπαικτών, όμως ο Στιλ θυμήθηκε μία κοινή ιστορία που τους συνδέει. Και η οποία δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Αλλά με μία κοπέλα!

Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:59 - 21.04.2023

Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία

Τη Δευτέρα θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΝΠΣ Βόλο. Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ο Στιλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Youtube «Undr The Cosh» και περιέγραψε τις αναμνήσεις του από τους «κόκκινους διάβολους». Μεταξύ άλλων, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού διηγήθηκε και τη συγκεκριμένη ιστορία.

«Κέρδισα μία κοπέλα από τον Κριστιάνο. Ήμασταν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σε ένα σπίτι στο Μάντσεστερ. Τότε δεν ήταν στα καλύτερα του, αλλά έπαιζε στην πρώτη ομάδα και αυτό του έδινε το πλεονέκτημα. Εγώ είχα κατακτήσει το Youth Cup, αυτός είχε μία μεταγραφή 13 εκατομμυρίων λιρών, οπότε ήταν μία κοντινή κατάσταση.

Ευτυχώς, η κοπέλα δεν ήξερε πολλά από ποδόσφαιρο, οπότε τώρα μάλλον θα νιώθει ότι αστόχησε. Ίσως να παραποιεί την ιστορία και να υποστηρίζει ότι βγήκε με τον Ρονάλντο. Για να είμαι τίμιος, τη θυμάμαι να πηγαίνει και στους δυο μας στη διάρκεια της βραδιάς και να με ρωτάει: Ποιος είναι αυτός ο Κριστιάνο;. Εγώ της είχα απαντήσει: Είναι ένας από τις ρεζέρβες της ομάδας.

Αργότερα και αφού συνεχίσαμε να βγαίνουμε σαν ζευγάρι για λίγους μήνες, τη θυμάμαι να μου λέει με έμφαση ότι την είχα ξεγελάσει. Εγώ ήμουν η ρεζέρβα και εκείνος ήταν ο βασικός» αναφέρει ο Στιλ στο podcast.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διακρίνεται για τη νοοτροπία νικητή… Ελάχιστοι κατάφεραν να τον νικήσουν στην καριέρα του. Ο Λουκ Στιλ έχει να περηφανεύεται πως κέρδισε σε μία «μάχη» τον Πορτογάλο αστέρα. Έστω και με την τέχνη της παραπλάνησης!