Παναθηναϊκός: Κλείνει άμεσα ο εξτρέμ – Τι ισχύει με τον Λινγκρ
i

Ο Γιάννης Αλαφούζος/ ©ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Κλείνει άμεσα ο εξτρέμ – Τι ισχύει με τον Λινγκρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:05 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 16.01.2023

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και για το σενάριο με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Σλάβια Πράγας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσεκάρει ενδελεχώς έναν ποδοσφαιριστή, πριν εισηγηθεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού την απόκτηση του. Με τον Σέρβο να συνυπολογίζει ιδιαιτέρως εάν έχει παρακολουθήσει διά ζώσης έναν παίκτη, διότι σχηματίζει ακόμα πιο σφαιρική γνώμη για τις δυνατότητες του.

Ακριβώς αυτή την προϋπόθεση πληροί ο 24χρονος Τσέχος μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας, Όντρεϊ Λινγκρ. Καταρχάς, από το ρεπορτάζ του Sportal επιβεβαιώνεται ότι πράγματι από το Τριφύλλι έχουν ασχοληθεί με τον Λινγκρ.

Δεν είναι σαφές εάν εξελίσσεται διαπραγμάτευση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του Τσέχου άσου. Ωστόσο, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με την τσεχική ομάδα και την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Τουλούζ ανακοίνωσε Σουάσο, ελεύθερος ο Κεϊτά από την Λίβερπουλ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:53 - 16.01.2023

LIVE TRANSFER CENTER Η Τουλούζ ανακοίνωσε Σουάσο, ελεύθερος ο Κεϊτά από την Λίβερπουλ

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο Λινγκρ έχει το αβαντάζ πως ο Γιοβάνοβιτς τον είδε στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, για τα προκριματικά του Europa Conference League. Ο Τσέχος έπαιξε 57 λεπτά στην πρωτεύουσα της Τσεχίας και 61 στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον προπονητή του να τον αντικαθιστά και στις δύο αναμετρήσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει θετική άποψη για τον Λινγκρ, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ που ψάχνει. Ο Λινγκρ λειτουργεί στο γήπεδο ως επιτελικός μέσος ή «false 9» στράικερ, παρά ως ακραίος.

Στην παρούσα φάση, η προτεραιότητα για τον Γιοβάνοβιτς είναι ένας παίκτης που ξέρει πως να κινείται στα «φτερά» της επίθεσης και λιγότερο ένας που συγκλίνει προς τα μέσα. Μία παράμετρο που επηρεάζει την ιεράρχηση του Λινγκρ στη λίστα του 60χρονου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Από το ρεπορτάζ του Sportal προκύπτει ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν προχωρημένες συζητήσεις με εξτρέμ και αναμένονται οριστικές εξελίξεις στη διάρκεια της εβδομάδας. Πιθανότατα, μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, ούτως ώστε ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, να έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.