Ο Μαλακατές στο Sportal για τον Βοτανικό μετά την ήττα Μπακογιάννη: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του νέου Δημάρχου, αλλά είναι όλα υπογεγραμμένα»

Ο Μαλακατές και το γήπεδο του Βοτανικού

i

© Intime

Ο Μαλακατές στο Sportal για τον Βοτανικό μετά την ήττα Μπακογιάννη: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του νέου Δημάρχου, αλλά είναι όλα υπογεγραμμένα»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:44 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 15.10.2023

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές αναφέρθηκε στις εξελίξεις των εγκαταστάσεων του συλλόγου και του νέου γηπέδου μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ηττήθηκε από τον Χάρη Δούκα και δεν θα είναι Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο πρώην πλέον Δήμαρχος είχε ως προτεραιότητα τη Διπλή Ανάπλαση. Έτρεξε το πρότζεκτ με τους συνεργάτες του, υπέγραψε συμβάσεις και παρουσίασε τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και φυσικά της ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο πριν από λίγες μέρες.

Με τη νίκη του Χάρη Δούκα, ωστόσο, ασφαλώς το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όλων είναι τι θα γίνει τώρα με τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού» στην περιοχή.

Η απάντηση δεν είναι πολύπλοκη και ισχύει ό,τι κι αν συνέχιζε να είναι Δήμαρχος Αθηναίων ο Μπακογιάννης. Το Sportal επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτη Μαλακατέ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη Διπλή Ανάπλαση, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου στον Βοτανικό και φυσικά το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η δήλωση του Μαλακατέ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα είναι υπογεγγραμμένα. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του νέου Δημάρχου, αλλά μην τρελαινόμαστε. Είχε ψηφιστεί το έργο κι από την αντιπολίτευση. Όλα θα πάνε καλά».