Ξεκίνησε θεραπείες ο Σένκεφελντ
i

© Intime

Ξεκίνησε θεραπείες ο Σένκεφελντ

Κώστας Τσιακλής • 23:06 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την επομένη της νίκης επί της Ντνίπρο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επέστρεψε με καθυστέρηση από τη Σλοβακία, όπου πανηγύρισε τη νίκη επί της Ντνίπρο-1 με 3-1 για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, όμως το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) βρέθηκαν κανονικά στο «Γ. Καλαφάτης», ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με την ουκρανική ομάδα στη Λεωφόρο.

Στη σημερινή προπόνηση λοιπόν του Τριφυλλιού, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεκίνησε θεραπείες, ενώ προέκυψαν και ευχάριστα νέα, αφού ο Τσέριν ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης και πήρε σε ένα μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ:

«Η επομένη της εκτός έδρας επικράτησης επί της Ντνίπρο στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League, βρήκε τους Πράσινους στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στο χθεσινό ματς, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Τσέριν, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ».