H «τρέλα» του κόσμου και ο ήρεμος Γιοβάνοβιτς: Η παρακάμερα από το Ντνίπρο - Παναθηναϊκός

H «τρέλα» του κόσμου και ο ήρεμος Γιοβάνοβιτς: Η παρακάμερα από το Ντνίπρο - Παναθηναϊκός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:13 - 26.07.2023

Την παρακάμερα από το παιχνίδι εναντίον της Ντνίπρο δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός και σε αυτή αποτυπωνόταν η αντίθεση φιλάθλων και Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό ματς, ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και επικράτησε της Ντνίπρο στο Κόζιτσε. Μάλιστα, δεν το έκανε με σκορ που αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς, αλλά αντιθέτως φρόντισε να ξεκαθαρίσει κατά πολύ την υπόθεση «πρόκριση» (3-1).

Όσοι βρέθηκαν στην πόλη της Σλοβακίας δεν υπολόγιζαν ότι ήταν εκτός Ελλάδας και μετέτρεψαν το γήπεδο του αγώνα σε... Λεωφόρο. Αυτό αποτυπώθηκε στην παρακάμερα του αγώνα, που δημοσίευσαν οι πράσινοι στο κανάλι τους, η οποία έδειξε μάλιστα την αντίθεση των φιλάθλων με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γνωστός για το ήρεμο του στυλ, ο Σέρβος τεχνικός σε ένα ακόμα παιχνίδι φρόντισε να μην ξεσπάσει (ή τουλάχιστον αυτό μας έδειξε η κάμερα), εν αντιθέσει με τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονταν μαζί του στον πάγκο. 

Πότε είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Κόζιτσε και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη με 3-1 επί της Ντνίπρο-1, παίρνοντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο Χουάνκαρ ήταν σε εξαιρετική μέρα, μοίρασε δύο ασίστ σε Σπόραρ και Τζούρισιτς, που πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το τρίτο γκολ του «τριφυλλιού».

Έτσι, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόνο με... αυτοχειρία μπορεί να χάσει την πρόκριση. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει και δεύτερο ματς, παίκτες και τεχνικό τιμ πρέπει να έχουν πλέον το μυαλό τους εκεί και να είναι προσεκτικοί, αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Το εισιτήριο λοιπόν θα κριθεί οριστικά στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/7, 20:30). Και το μόνο που πρέπει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός είναι την ήττα με διαφορά τριών τερμάτων (αλλά και δύο για την παράταση) ώστε να προκριθεί.

Ό,τι πληρώνεις... παίρνεις: Ο Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών άλλαξε πολιτική, πληρώνει ακριβά και απολαμβάνει τους καρπούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:04 - 26.07.2023

Ό,τι πληρώνεις... παίρνεις: Ο Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών άλλαξε πολιτική, πληρώνει ακριβά και απολαμβάνει τους καρπούς

Το χρονικό της επιστροφής του Παναθηναϊκού: Η αλλαγή οικονομικής πολιτικής, η διαφορετική προσέγγιση, η σωστή τακτική, οι ποδοσφαιρικοί αστέρες και η αύξηση του μπάτζετ σε κάθε επίπεδο.

Σε περίπτωση που προκριθεί, θα «κονταροχτυπηθεί» με τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 8-9 Αυγούστου στη Λεωφόρο και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 15 του ίδιου μήνα στο «Βελοντρόμ».