Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού (vid)
i

© Intime & Sportal

Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 21:35 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 25.07.2023

Κόζιτσε όπως... Λεωφόρος, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι διπλάσιος σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League έχει φέρει και την επιστροφή του κόσμου του σε ευρωπαϊκό... πάρτι. Περίπου 700 φίλοι του τριφυλλιού από τις 19:30 και έπειτα, όταν και πήραν θέση στο γήπεδο του Κόζιτσε για το ματς με την Ντνίπρο, δίνουν... ρεσιτάλ εξέδρας.

Κόζιτσε όπως... Λεωφόρος

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει, δείχνοντας πολύ μεγάλη προσμονή για την έναρξη του ματς και για την επιστροφή της ομάδας του στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ευρώπης.

Το γήπεδο του Κόζιτσε θυμίζει... Λεωφόρο χωρίς καμία υπερβολή, με τους φίλους του τριφυλλιού να είναι κατά πολύ περισσότεροι απ' αυτούς της Ντνίπρο οι οποίοι βρίσκονται απέναντί τους. Και για όσους βλέπουν και την τηλεοπτική μετάδοση, σίγουρα καταλαβαίνουν ποιος έχει κερδίσει... περίπατο τη μάχη της εξέδρας.

Παναθηναϊκός: Το «δεδικασμένο» της Μαρσέιγ φέρνει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:06 - 25.07.2023

Παναθηναϊκός: Το «δεδικασμένο» της Μαρσέιγ φέρνει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Τα επεισόδια στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ και η απαγόρευση μετακίνησης των Μασσαλών στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να λειτουργήσουν σαν δεδικασμένο σε ενδεχόμενη συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Οι Έλληνες είναι περισσότεροι από 700, την ώρα που οι Ουκρανοί δεν ξεπερνούν τα 300-400 άτομα. Όλο το υπόλοιπο γήπεδο αποτελείται από Σλοβάκους φίλαθλους που απλά πήγαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δύο ομάδων από ξένες χώρες, δείχνοντας πάντως την προτίμησή τους στην Ντνίπρο σε μια ευκαιρία που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.