Οι επαφές για τον Λινγκρ, τα έξοδα της Σλάβια και το «ντου» της Μπεσίκτας

Όντρεϊ Λινγκρ

i

© slavia.cz

Οι επαφές για τον Λινγκρ, τα έξοδα της Σλάβια και το «ντου» της Μπεσίκτας

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:20 - 03.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 03.06.2023

Το Sportal καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Όντρεϊ Λινγκρ και τη διαπραγμάτευση μεταξύ Παναθηναϊκού και Σλάβια Πράγας.

Μετά τις μέρες με τον καταιγισμό πληροφοριών για τις επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Σλάβια Πράγας για τον Όντρεϊ Λινγκρ, έχει επιβληθεί μία άτυπη σιγή ασυρμάτου απ’ όλες τις πλευρές. Στην κυριολεξία, δεν «διαρρέει» το παραμικρό από τις ομάδες και τον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, η εξέλιξη δεν εκπλήσσει. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση υπό το φως της δημοσιότητας. Αντίθετα, για να επιτευχθεί συμφωνία, έπρεπε όλα τα μέρη να τηρήσουν μυστικότητα.

Ταυτόχρονα, ο Όντρεϊ Λινγκρ έχει υποχρεώσεις με την Τσεχία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάροσλαβ Σιλχάνι, τον κάλεσε για τις αναμετρήσεις με τα Νησιά Φερόε (17/6) και Μαυροβούνιο (20/6).

O Μπρινιόλι είπε «όχι» στον Λινγκρ, η συμμετοχή στα γκολ και η γεύση του Τσέχου άσου από Λεωφόρο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:24 - 29.05.2023

O Μπρινιόλι είπε «όχι» στον Λινγκρ, η συμμετοχή στα γκολ και η γεύση του Τσέχου άσου από Λεωφόρο (vid)

Ο Παναθηναϊκός παλεύει την περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ, ο οποίος έχει πάρει γεύση από Λεωφόρο. Η συμμετοχή στα γκολ της Σλάβια Πράγας και το εκπληκτικό στοπ του Μπρινιόλι.

Στο μεταξύ, η τσεχική ιστοσελίδα «Infotbal.cz» έγραψε ότι «πηγές» από τη Σλάβια, υποστηρίζουν πως δεν έχουν δεχτεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Το ρεπορτάζ είναι εν μέρει βάσιμο.

Οι συζητήσεις μεταξύ των «πράσινων» και των Τσέχων διεξάγονται χωρίς να έχουν πάρει επίσημη μορφή. Είναι κοινή πρακτική στο ποδόσφαιρο, μία επίσημη πρόταση να κατατίθεται, αφού έχει προηγηθεί προφορική συμφωνία στις διαπραγματεύσεις. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι η πλευρά του Λινγκρ περιμένει εκτός από τον Παναθηναϊκό και μία κρούση από τη Μπεσίκτας. Οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης ψάχνουν έναν επιτελικό μέσο στην αγορά και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει δελεαστικό προφίλ.

Ωστόσο, για την ώρα ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη χειροπιαστή επιλογή για τον Λινγκρ. Η Μπεσίκτας έχει ρωτήσει φιλολογικά και είναι άγνωστο εάν θα προχωρήσει ή θα στραφεί σε άλλους παίκτες.

Αμυντικό χαφ, box-to-box και ένα «10άρι»: Αναβάθμιση στον άξονα με 2+1 μεταγραφές θέλει ο Γιοβάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:55 - 26.05.2023

Αμυντικό χαφ, box-to-box και ένα «10άρι»: Αναβάθμιση στον άξονα με 2+1 μεταγραφές θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δυναμώσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά και έχει το μεταγραφικό πλάνο του για να τα καταφέρει.

Η Σλάβια κινείται για τη δική της ενίσχυση, ξοδεύοντας σημαντικά ποσά. Η δευτεραθλήτρια Τσεχίας συμφώνησε με την Όλομουτς για την αγορά του 24χρονου επιθετικού, Μοϊμίρ Τσετίλ και προσπαθεί να αποκτήσει τον 23χρονο Νιγηριανό στράικερ της Λίλεστρομ, Ακόρ Άνταμς. Η μεταγραφή του πρώτου αποτιμάται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και για τον δεύτερο, το κόστος ενδέχεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο παίκτες δεν θα αντικαταστήσουν ευθέως τον Λινγκρ, όμως η Σλάβια πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα από μία πώληση. Με τον Τσέχο επιτελικό χαφ να είναι η προφανής λύση, αφού και ο ίδιος επιθυμεί να φύγει από την Πράγα.