Ο elite Ρουμάνος Ιστβάν Κοβάκς στο Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

Ιστβάν Κοβάκς

i

PrtScr

Ο elite Ρουμάνος Ιστβάν Κοβάκς στο Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

Κώστας Τσιακλής 11:02 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 06.08.2023

Η UEFA όρισε τον elite διαιτητή Ιστβάν Κοβάκς στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο.

Ο Ρουμάνος Ιστβάν Κοβάκς ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ στη Λεωφόρο. Για βοηθούς θα έχει τους Βασίλιε Φλορίν Μαρινέσκου και Οβίντιου Αρτένε ενώ τέταρτος θα είναι ο Μάρσελ Μπίρσαν.

Ο 38χρονος ρέφερι ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA από το 2019, ωστόσο στο παρελθόν δεν βρέθηκε σε κάποιο παιχνίδι ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Εχει όμως σφυρίξει φιλικό της εθνικής Ελλάδος με το Μαυροβούνιο τον Μάρτιο του 2016, στο οποίο είχε κερδίσει η εθνική ομάδα με 2-1. Την περυσινή σεζόν ήταν στον τελικό του Champions League, όπου η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Ίντερ, ως τέταρτος ενώ ως πρώτος σφύριξε πέντε αναμετρήσεις, με κορυφαίο τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στην Μίλαν και την Νάπολι.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (07/08) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 25 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 300 ευρώ, ενώ Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ.