Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ η λίστα για τα ματς με τη Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ η λίστα για τα ματς με τη Μπράγκα

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:03 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 17.08.2023

Μία σημαντική αλλαγή περιλαμβάνει η λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Μπράγκα.

Μία αλλαγή περιλαμβάνει η λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην UEFA, για τις δύο αναμετρήσεις με τη Μπράγκα για τα Play Off του Champions League, σε σύγκριση με την προηγούμενη για τα ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο ΙΒάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να συμπεριλάβει σε όσους έχουν δικαίωμα συμμετοχής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και να αφήσει εκτός τον Ενίς Τσόκαϊ. Αυτή είναι η διαφοροποίηση και οι υπόλοιποι 22 παίκτες είναι οι ίδιοι.

Στη λίστα δεν τοποθετήθηκε σε πρώτη φάση ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ, Αράο, ο Σένκεφελντ παρότι έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και οι Ζέκα, Γερεμέγεφ και Γκάνεα.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός δικαιούται να προβεί σε δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου παιχνιδιού. Άρα, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε εκμεταλλευτεί το σχετικό περιθώριο πριν τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο, όταν άφησε εκτός τον Γερεμέγεφ και τον αντικατέστησε με τον Ζέκα. Αντίθετα, δεν έκανε κάποια κίνηση πριν τη Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός δηλώνει 23 και όχι 25 ποδοσφαιριστές, επειδή έχει τρεις και όχι τέσσερις προερχόμενους από την ακαδημία, ενώ αντίστοιχα έχει τρεις και όχι τέσσερις γηγενείς. Άρα, χάνει δύο θέσεις.