Παναθηναϊκός: Με ένα νέο πρόσωπο η πρώτη στο Κορωπί

Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Γιοβάνοβιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Με ένα νέο πρόσωπο η πρώτη στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:52 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.06.2023

Ο Ζέκα Ροντρίγκες θα είναι ένας... καινούργιος παλιός στη σημερινή συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Λίγες μέρες μετά την ημερολογιακή έναρξη του καλοκαιριού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένοι να αρχίσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ακριβώς γιατί οι υποχρεώσεις τους στον Β’ προκριματικά Γύρο του Champions League έχουν προγραμματιστεί νωρίς.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει σήμερα (14/6) τους ποδοσφαιριστές στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την πρώτη συγκέντρωση. Δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, αλλά αιματολογικές εξετάσεις και μία ενημέρωση για το προπονητικό πρόγραμμα.

Το μοναδικό νέο πρόσωπο στο Κορωπί θα είναι ο Ζέκα Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος μέσος εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα νιώθει πολύ άνετα.

Αντίθετα, η έτερη μεταγραφή, ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς, δεν θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις στην Αθήνα. Αυτοί θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Φυσικά, παρών δεν θα είναι ούτε ο τραυματίας Φώτης Ιωαννίδης. Ο νεαρός στράικερ υπέστη θλάση στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Κατάθεση ψυχής του Ζέκα στο Sportal: «Φίλε, σαν τον Παναθηναϊκό δεν έχει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:57 - 13.06.2023

Κατάθεση ψυχής του Ζέκα στο Sportal: «Φίλε, σαν τον Παναθηναϊκό δεν έχει»

Ο Ζέκα παραχώρησε συνέντευξη στο Sportal μιλώντας για το όνειρο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα που θέλει, τη διαφορετική ομάδα που συναντά απ' αυτή που έφυγε και τα δάκρυα στο «αντίο» του στην Κοπεγχάγη.

Οι «πράσινοι» θα διαμείνουν από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου στην αυστριακή πόλη Μπαντ Έρλαχ. Στο διάστημα της παραμονής τους θα δώσουν πέντε φιλικά παιχνίδια, πριν την επιστροφή στην Αθήνα.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου.