Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν, Τσέριν και Τσόκαϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ρούμπεν, Τσέριν, Καντουρί / Intime

i

Ρούμπεν, Τσέριν, Καντουρί / Intime

Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν, Τσέριν και Τσόκαϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:56 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 02.05.2023

Οι Ρούμπεν, Τσέριν και Τσόκαϊ τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να είναι παρόντες! Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, Τσέριν, Ρούμπεν και Τσόκαϊ θα αγωνιστούν την Τετάρτη εναντίον του ΠΑΟΚ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την προπόνηση της Τρίτης και έχουν τεθεί στη διάθεση του Σέρβου. Ο οποίος θα αποφασίσει πως θα χρησιμοποιήσει τον καθένα.

Ο Τσέριν δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αφού ο πόνος στο χτύπημα που δέχτηκε έχει υποχωρήσει σημαντικά. Ο Ρούμπεν έχει πιο έντονες ενοχλήσεις, αλλά όχι αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός. Ενώ ο Τσόκαϊ από τη Δευτέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα λόγω της ελαφράς διάσεισης.

Θα προκριθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League; Το ChatGPT μάς έδωσε την απάντηση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:07 - 01.05.2023

Θα προκριθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League; Το ChatGPT μάς έδωσε την απάντηση

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κλείδωσαν μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία την πρόκριση στα προκριματικά του UEFA Champions League. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα καταφέρουν να φτάσουν στους ομίλους και το ChatGPT έδωσε την απάντηση...

Μάλιστα, ο Τσόκαϊ είναι τόσο σκληρός ποδοσφαιριστής, ώστε αγωνίστηκε για σχεδόν δέκα λεπτά στο ντέρμπι υπό την επήρρεια της διάσεισης! Ενδεικτικό και του πάθους που επικρατεί στο Τριφύλλι για τον τίτλο.

Ο μόνος ο οποίος δεν υπολογίζεται είναι ο Κουρμπέλης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν 23 παίκτες, οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλάινχαϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής