Το καταπράσινο ΟΑΚΑ λίγη ώρα πριν από τη σέντρα (vids)

Οπαδοί Παναθηναϊκού

i

© Intime

Το καταπράσινο ΟΑΚΑ λίγη ώρα πριν από τη σέντρα (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:28 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 29.08.2023

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπράγκα, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έχουν... πρασινίσει το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (29/8, 22:00) ραντεβού με την ιστορία και η δίψα του κόσμου είναι τεράστια!

Μετά την ήττα στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα (2-1), το «τριφύλλι» καλείται να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην Μπράγκα και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Το γκολ του Μαντσίνι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ματς έδωσε μία «ανάσα» στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία με στόχο τα αστέρια.

Ενόψει και της ρεβάνς, όπως υποδεικνύεται κι από τα παρακάτω βίντεο η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού είναι τεράστια. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης το ΟΑΚΑ έχει... πρασινίσει για τα καλά, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για ακόμη μία φορά.

Με Μπερνάρ και Ιωαννίδη στο βασικό σχήμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπράγκα

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα της αναμέτρησης και σε αυτή προτιμήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, αντί του Αντράζ Σπόραρ, όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης. Ειδικότερα, ο Μπρινιόλι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. 

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Χουάνκαρ, στο δεξί ο Βαγιαννίδης, ενώ ως στόπερ θα αγωνιστούν οι Μάγκνουσον και Γέντβαϊ. Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ και Βιλένα, έχοντας ως προωθημένο τον Μπερνάρ. Τέλος, οι Παλάσιος (δεξιά) και Μαντσίνι (αριστερά) θα βρίσκονται πίσω από τον Έλληνα σέντερ φορ. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.