Με στόχο την πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Με στόχο την πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» ο Παναθηναϊκός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:01 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 15.08.2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» απόψε και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το ματς της χρονιάς... μέχρι το επόμενο! Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» το βράδυ της Τρίτης (15/8,22:00, Cosmote Sport 2) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την είσοδό του στους ομίλους. Εκεί τους «πράσινους» τους περιμένει εκτός απροόπτου η Μπράγκα!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη εβδομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να επικρατήσει των Γάλλων, οι οποίοι τα είχαν κάπως χαμένα! Η ρεβάνς είναι άλλη ιστορία. Οι Μασσαλοί διαθέτουν μία καταπληκτική έδρα και το «Βελοντρόμ», που είναι γενικώς... αφιλόξενο αναμένεται να είναι καυτό! 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ταξίδεψε στη Μασσαλία. 

«Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη Μαρσέιγ. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, πολύ πιο έμπειρη από εμάς στα ευρωπαϊκά ματς. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Κάναμε καλό ματς, που μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να σκεφτούμε τον τρόπο παιχνιδιού. Όχι ότι βάσει αποτελέσματος έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Είναι ένα νέο ματς και με το στιλ παιχνιδιού μας θέλουμε κι αύριο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς να σκεφτούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ ως προς το εκτός έδρας γκολ και χρειαζόμαστε πάλι γκολ, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού» ενόψει του αποψινού αγώνα.