Το Sportal στη Μασσαλία: Ο Βασίλης Μοιρώτσος μεταφέρει τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ (vid)

Το Sportal στη Μασσαλία: Ο Βασίλης Μοιρώτσος μεταφέρει τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ (vid)

Sportal newsroom 22:29 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 14.08.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στη Μασσαλία, Βασίλης Μοιρώτσος, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού εν όψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8) στη Μασσαλία και προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Έχει κάνει ήδη σημαντικό βήμα πρόκρισης, έχοντας κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο και ουσιαστικά θέλει να ολοκληρώσει την υπέρβαση και να πάρει το εισιτήριο για την επόεμνη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη Μασσαλία βρίσκεται και το Sportal, με τον απεσταλμένο Βασίλη Μοιρώτσο να σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Τριφυλλιού μερικές ώρες πριν τη μεγάλη «μάχη» με τη γαλλική ομάδα στο «Βελοντρόμ».

Το... βουνό που καλούνται να ανέβουν οι «πράσινοι», τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου και τι περιμένει να δει ο Σέρβος τεχνικός από την ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Βασίλη Μοιρώτσο: