Νέα «φιλική τεσσάρα» για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού Ντνίπρο

Νέα «φιλική τεσσάρα» για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού Ντνίπρο

Sportal newsroom 20:26 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 05.07.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Ντνίπρο, επικράτησε με 4-0 στο φιλικό απέναντι στη Μινάι.

Η Ντνίπρο πέτυχε ακόμα μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κέρδισε τη Μινάι με 4-0. 

Το σκορ για την ουκρανική ομάδα το άνοιξε ο Γκουτσούλιακ στο 29ο λεπτό. Ο Κοχούτ στη συμπλήρωση μια ώρας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και ο Ντόβμπικ πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 το διαμόρφωσε ο Γκόριν

Για τη Μινάι αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Ιβάν Ντεμιντένκο. Το επόμενο φιλικό για τη Ντνίπρο είναι με τη Μέταλιστ Χάρκιβ την επόμενη Κυριακή (9/7). 

Την ίδια ώρα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα έχει πάρει τον κεντρικό αμυντικό Όλεγκ Γκόριν. Ο 23χρονος μπορεί να παίξει και αμυντικός μέσος και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια δύο χρόνων. Παράλληλα έχει ανακοινώσει ακόμα δύο μεταγραφές. 

Ο Ντένις Μιροσνιτσένκο είναι η δεύτερη μεταγραφή της. Ο 25χρονος μπορεί να παίξει και στις δύο άκρες της άμυνας, αλλά η κανονική του θέση είναι δεξί μπακ. Η μεταγραφή του κόστισε γύρω στα 300.000 ευρώ. Τέλος έχει πάρει και τον Ρομάν Μίσακ. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.