Αποχώρησε με τραυματισμό ο Σένκεφελντ - Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ

Αποχώρησε με τραυματισμό ο Σένκεφελντ - Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 05.07.2023

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, καθώς κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948, αποχώρησε με πρόβλημα μυικού τραυματισμού ο Μπαρτ Σένκεφελντ!

Mε τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις άρχισε το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948, καθώς μόλις στο 18’ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

O Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, με αποτέλεσμα να ζητήσει την αντικατάστασή του, με την ελπίδα να προλάβει τα χειρότερα, σε μια περίοδο που τα πόδια είναι ήδη πολύ βαριά από την προετοιμασία.

Τη θέση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού πήρε ο Γιώργος Σιδεράς, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του «τριφυλλιού» και αυτή τη στιγμή αποτελεί την άμεση εναλλακτική επιλογή μετά τον Σένκεφελντ και τον Μάγκνουσον, μετά την αποχώρηση των Αχιλλέα Πούγγουρα και Ζβόνιμιρ Σάρλια κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουλίου, οπότε η ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού κρίνεται ακόμα πιο επιτακτική, ώστε το «τριφύλλι» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην μείνουν εντελώς ξεκρέμαστοι εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Τελικά, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ δεν άργησε να έρθει, καθώς σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει μία υπερδιάταση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο - τρεις ημέρες.