Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου»

Sportal newsroom 21:35 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 04.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη συμπεριφορά των παικτών του μετά τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Πέτρολουλ.

Με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να έχει τη μπαγκέτα στο πρώτο ημίχρονο με απίστευτες εμπνεύσεις και δοκάρι, και τον Βέρμπιτς να εκτελεί, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός για 45 λεπτά εναντίον της ρουμανικής Πετρολούλ και πήρε τη νίκη με 2-0.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV και εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εικόνα και τη συμπεριφορά των παικτών του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν πλάνο μας να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε κάποιους παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς ή σε κάποιους νέους. Αύριο θα έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι που θα είναι στο ίδιο μοτίβο.

Ναι είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Το φιλικο δεν προσφέρεται για το αποτέλεσμα αλλά για να δούμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις. Με τον τρόπο που κάνουμε τα ματς, δεν μειώνουμε τον ρυθμό των προπονήσεων. Είμαστε ευχαριστημένοι, εχουμε χρόνο ακόμη και με ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό η συμπεριφορά των παικτών».

Η λεπτομέρεια που δείχνει την ποδοσφαιρική... αλητεία του Τζούρισιτς (gallery)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να δώσει φαντασία στο παιχνίδι του.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο φιλικό με την Πετρολούλ Πλοέστι, με τις κινήσεις του έδειξε ότι θα είναι βαρόμετρο για τον νέο Παναθηναϊκό.

Η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του, έπαιζε με τη μία και με ένα εκπληκτικό τακουνάκι είχε συμμετοχή στο 1-0 του Βέρμπιτς.

Μία ακόμα λεπτομέρεια, όμως, δείχνει πόσο διαφορετικός είναι. Μία λεπτομέρεια που φανερώνει την ποδοσφαιρική... αλητεία του Τζούρισιτς. Ο Σέρβος έπαιζε με χαμηλωμένη την κάλτσα και έδειχνε να μην φοβάται κανέναν και τίποτα.