Απόλαυση ο Τζούρισιτς, όλες οι ενέργειες του Σέρβου μάγου του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Τζούρισιτς ήταν ασταμάτητος.

i

©intime

Απόλαυση ο Τζούρισιτς, όλες οι ενέργειες του Σέρβου μάγου του Παναθηναϊκού (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:13 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 04.07.2023

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζούρισιτς στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πετρολούλ.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με χαμηλωμένη την κάλτσα.

Τον τραβούσαν, δεχόταν κλοτσιές, αλλά τίποτα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του «τριφυλλιού» παρέδωσε μαθήματα.

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε συνεχώς κινήσεις ανάμεσα στις ζώνες χωρίς τη μπάλα. Κινήθηκε κυρίως στον άξονα και δεξιά. Ένα μοντέρνο δεκάρι κι ας λέει ο ίδιος ότι είναι «παλιάς κοπής». Ασφαλώς η… αλητεία που έχει στο παιχνίδι του είναι «παλιάς κοπής». Σε κάθε περίπτωση, ο 31χρονος άσος του Παναθηναϊκού έδειξε, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό με αντίπαλο ομάδα μέτριας δυναμικότητας, ότι μπορεί να κάνει πιο όμορφο κι απλό το παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ασφαλώς μπορεί να προσφέρει φαντασία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα σε όλες τις καλές επιθετικές στιγμές των «πρασίνων». Στο ξεκίνημα στη φάση του Τσέριν, στη συνέχεια σε προσπάθεια του Παλάσιος, στο δοκάρι του Γερεμέγεφ. Μέχρι και ο ίδιος είχε ένα εκπληκτικό δεξί σουτ στο δοκάρι. Στο 1-0 με τακουνάκι αιφνιδίασε τους Ρουμάνους και γενικά είχε απολαυστική παρουσία.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Τζούρισιτς στο πρώτο ημίχρονο: