Η Ντνίπρο ενισχύεται για τα ματς με τον Παναθηναϊκό - Ανακοίνωσε και τον Μίσακ

Ο Ρομάν Μίσακ.

i

©scdnipro1.com.ua

Η Ντνίπρο ενισχύεται για τα ματς με τον Παναθηναϊκό - Ανακοίνωσε και τον Μίσακ

Γιώργος Σακελλαρίου 20:43 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 04.07.2023

Η Ντνίπρο ανακοίνωσε τον γκολκίπερ Ρομάν Μίσακ και σύντομα θα επισημοποίηση και την απόκτηση του Ντένις Μιροσνιτσένκο.

Η Ντνίπρο-1 πρόσθεσε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League απέκτησε τον 31χρονο τερματοφύλακα Ρόμαν Μίσακ. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια ένα έτος και δηλώθηκε με τον αριθμό 21 .

Ο Μίσακ γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1991 στο Λβιβ και αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Καρπάτι. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λβιβ Καρπάτι και έπαιξε ακόμα στις Κριμτέπλιτσα, Άαρχους (Δανία), Ρουχ Λβιβ, Ντέσνα και Αλασκέρτ (Αρμενία). Στο πρωτάλημα Ουκρανίας έχει 70 αγώνες, στη δεύτερη κατηγορία 74, στην τρίτη 18, ενώ ήταν μέλος της Ουκρανίας Κ21.

Η Ντνίπρο, ωστόσο, έχει κλείσει και τον Ντένις Μιροσνιτσένκο από την Ολεξάντρια. Ο 25χρονος αγωνίζεται κυρίως δεξί μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ουκρανός αποκτήθηκε από την Ολεξάντρια, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με το transfermakt η μεταγραφή του 25χρονου κόστισε στη Ντνίπρο 230.000 ευρώ. Ο Μιροσνιτσένκο με τη φανέλα της Ολεξάντρια έχει πραγματοποιήσει 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Την περασμένη χρονιά ήταν αρκετά παραγωγικός, αφού πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα που έχει συνολικά ενώ είχε επίσης και δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση της Ολεξάντρια για την παραχώρηση του Μιροσνιτσένκο:

«Σήμερα, 07/03/2023, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Ολεξάντρια και της Ντνίπρο για τη μεταγραφή του αμυντικού, Ντένις Μιροσνιτσένκο. Το ποσό της συμφωνίας μεταβίβασης είναι 250 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ.

Ο Ντένις έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα μας στις 31 Ιουλίου 2019 στον αγώνα Ολεξάντρια – Σαχτάρ (1:3). Έπαιξε 89 αγώνες στην Premier League για τον σύλλογό μας, σημειώνοντας 4 γκολ. Έπαιξε άλλους 4 αγώνες στο Κύπελλο Ουκρανίας. Επίσης, ο Ντένις έχει παίξει 6 ματς στο Europa League, όπου πέτυχε ένα γκολ σε εκτός έδρας αγώνα με τη Γάνδη (2:1).

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολεξάντρια ευχαριστεί τον Ντένις για τη συνεργασία του και του εύχεται καλή επιτυχία στο Ντνίπρο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Ντνίπρο πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει και την πρώτη της μεταγραφή, η οποία ήταν πάλι στην άμυνα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Όλεγκ Γκόριν που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος.