Η Ντνίπρο ολοκλήρωσε τη δεύτερη της μεταγραφή

Ντένις Μιροσνιτσένκο

i

©Fc Oleksandriya

Η Ντνίπρο ολοκλήρωσε τη δεύτερη της μεταγραφή

Κώστας Τσιακλής 11:37 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 04.07.2023

Η Ντνίπρο ολοκλήρωσε τη δεύτερη της μεταγραφή με τον Ντένις Μιροσνιτσένκο να μεταγράφεται από την Ολεξάντρια.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, Ντνίπρο, πραγματοποίησε τη δεύτερη της καλοκαιρινή, με τον Ντένις Μιροσνιτσένκο να φοράει τα κίτρινα.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ξεκινάει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και οι «πράσινοι» κληρώθηκαν να παίξουν με την ουκρανική, Ντνίπρο.

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν σήμερα την πρώτη τους μεταγραφή, με τον Ντένις Μιροσνιτσένκο να βάζει τα κίτρινα. Ο 25χρονος αγωνίζεται κυρίως δεξί μπακ αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ουκρανός αποκτήθηκε από την Ολεξάντρια, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με το transfermakt η μεταγραφή του 25χρονου κόστισε στη Ντνίπρο 230.000 ευρώ. Ο Μιροσνιτσένκο με τη φανέλα της Ολεξάντρια έχει πραγματοποιήσει 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Την περασμένη χρονιά ήταν αρκετά παραγωγικός αφού πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα που έχει συνολικά ενώ είχε επίσης και δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση της Ολεξάντρια για την παραχώρηση του Μιροσνιτσένκο:

«Σήμερα, 07/03/2023, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Ολεξάντρια και της Ντνίπρο για τη μεταγραφή του αμυντικού, Ντένις Μιροσνιτσένκο. Το ποσό της συμφωνίας μεταβίβασης είναι 250 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ.

Ο Ντένις έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα μας στις 31 Ιουλίου 2019 στον αγώνα Ολεξάντρια – Σαχτάρ (1:3). Έπαιξε 89 αγώνες στην Premier League για τον σύλλογό μας, σημειώνοντας 4 γκολ. Έπαιξε άλλους 4 αγώνες στο Κύπελλο Ουκρανίας. Επίσης, ο Ντένις έχει παίξει 6 ματς στο Europa League, όπου πέτυχε ένα γκολ σε εκτός έδρας αγώνα με τη Γάνδη (2:1).

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολεξάντρια ευχαριστεί τον Ντένις για τη συνεργασία του και του εύχεται καλή επιτυχία στο Ντνίπρο».

Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:30 - 03.07.2023

Τρία... χαρτιά με στόπερ, τραβάει το ένα ο Γιοβάνοβιτς - Το ουκρανικό σενάριο με Μάρλον

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιλέγει από τη short-list για το κέντρο της άμυνας, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να «φωτογραφίζουν» τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σαχτάρ, Μάρλον.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ντνίπρο πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει και την πρώτη της μεταγραφή, η οποία ήταν πάλι στην άμυνα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Όλεγκ Γκόριν που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος.