Παναθηναϊκός: Νέο δημοσίευμα για Κώτσιρα και Ρέιντζερς

Γιάννης Κώτσιρας / Intime

i

Γιάννης Κώτσιρας / Intime

Παναθηναϊκός: Νέο δημοσίευμα για Κώτσιρα και Ρέιντζερς

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:37 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 04.05.2023

O βοηθός προπονητή της Ρέιντζερς φέρεται να ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον Γιάννη Κώτσιρα.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» φέρεται να βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρι Γουάτλινγκ, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ρέιντζερς. Ο Σκωτσέζος παρακολούθησε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε η σκωτσέζικη ιστοσελίδα Glasgow World. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των Τζερς, Μάικλ Μπέιλ, ταξίδεψε για να τσεκάρει δια ζώσης τον Γιάννη Κώτσιρα. Με τον δεξιό μπακ του Τριφυλλιού να συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα εδώ και καιρό.

Εξυπακούεται πως εφόσον όντως η Ρέιντζερς έχει φάκελο για τον Κώτσιρα, δεν θα περιμένει ένα παιχνίδι για εξάγει συμπεράσματα. Αντίθετα, οι σκάουτς της θα έχουν υποβάλλει αρκετές εκθέσεις για τον Έλληνα αμυντικό και θα έχουν εμπεριστατωμένη άποψη.

Ο Μάικλ Μπέιλ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ για την επόμενη σεζόν, αφού οι παίκτες που έχει στο ρόστερ δεν τον ικανοποιούν. Ο Κώτσιρας είναι μία επιλογή, συγκεντρώνοντας συν και πλην στην αξιολόγηση του.

Πάντως, η Ρέιντζερς έχει συνδεθεί και με άλλους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τον Κουρμπέλη και τον Ιωαννίδη. Ομοίως και η Σέλτικ, με τους ανθρώπους των δύο μεγάλων της Γλασκόβης να είναι τακτικοί επισκέπτες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.