«Φενέρ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για Αράο»

Γουίλιαν Αράο

i

©Fenerbache

«Φενέρ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για Αράο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:02 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 15.08.2023

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 31χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, Γουίλιαν Αράο. Τα τουρκικά ΜΜΕ στέλνουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ στο «τριφύλλι»!

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουνσούογλου αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 31χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Γουίλιαν Αράο. Ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο ίδιος δημοσιογράφος αποκαλύπτει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Σύμφωνα με σημερινό tweet του, ο Αράο φεύγει άμεσα από την Κωνσταντινούπολη αφού έχει επιτευχθεί συμφωνία για την πώλησή του με τον Παναθηναϊκό. Ο Σαμπουνσούογλου τονίζει μάλιστα πως οι ανακοινώσεις είναι θέμα ωρών.

Για τα περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ, έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του Αράο. Ωστόσο όπως συνηθίζεται στη γειτονική χώρα, τα νούμερα που αναφέρονται είναι υπερβολικά. Υπάρχουν ρεπορτάζ τα οποία υποστηρίζουν ότι το αντίτιμο για τα δικαιώματα του 31χρονου αμυντικού χαφ θα αγγίξει τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε στη μεγάλη σκηνή, είναι στο DNA του Παναθηναϊκού να βρίσκεται εδώ»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Μασσαλία για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, θέλουν σήμερα (15/8) να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης. 

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε μεταξύ άλλων πως στο DNA του Παναθηναϊκού είναι να βρίσκεται στο Champions League. «Αυτό απολαμβάνουμε στον Παναθηναϊκό. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και σημαντικό. Είμαστε μια ομάδα με στόχους, που θέλουμε να προχωράει. Μας ασκεί πίεση και σε εμένα και στους ποδοσφαιριστές. Όμως είναι κάτι που σου δίνει ζωή και είναι βαθιά συνδεδεμένο με το DNA του Παναθηναϊκού», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.