Στο «τριφύλλι» ο Φικάι έως το 2026

Στο «τριφύλλι» ο Φικάι έως το 2026

Γιώργος Σακελλαρίου 12:06 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 12.07.2023

Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Έλτον Φικάι. Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια.

Ο Έλτον Φικάι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο 18χρονος ταλαντούχος Αλβανός στόπερ προκάλεσε θετικά σχόλια, τον πιστεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλοι στον Παναθηναϊκό κι έτσι σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως το 2026.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φικάι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να υπογράψω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ακόμη περισσότερο, γιατί είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και αγωνίζομαι στην ακαδημία του. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όπου και όποτε χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Φικάι μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο».

Να σημειώσουμε, λοιπόν, ότι ο Σέρβος τεχνικούς του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για τον Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει τον Ιβάν όχι μόνο με τα σωματικά προσόντα του ή με την επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα του.

Κυρίως, τον έχει κερδίσει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Με το κεφάλι ψηλά προσπαθεί να βρει συμπαίκτη του και όχι να διώξει όπως όπως.

Σε μία από τις προπονήσεις στην Αυστρία, παράλληλα, ο νεαρός στόπερ σκόραρε τέσσερις φορές! Ο Αλβανός αμυντικός ήταν ο άτυπος πρώτος σκόρερ στα διτέρματα που πραγματοποιήθηκαν στο μισό γήπεδο.