Πάτησε Ελλάδα ο Βιλένα για τον Παναθηναϊκό (gallery & vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:15 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 11.07.2023

Ο Τόνι Βιλένα, προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/7) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ημέρα Τόνι Βιλένα η σημερινή (11/7) στον Παναθηναϊκό! Ο Ολλανδός χαφ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 16:20 για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Η μεταγραφή του Βιλένα έχει ανακοινωθεί από την Παρασκευή (7/8), όμως ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Βαρκελώνη. Είχε μόλις αρχίσει προετοιμασία με την Εσπανιόλ και περίμενε τη συμφωνία που έκλεισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με τους Καταλανούς παράγοντες.

Ο Βιλένα πήγε στην Ολλανδία το Σαββατοκύριακο, μάζεψε τα πράγματα του και σήμερα αφίχθη οικογενειακώς στην Αθήνα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, για να τον βοηθήσουν στην άφιξη του, ενώ ο 28χρονος χαφ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως «πράσινος».

«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το Τριφύλλι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Ο καύσωνας μεταθέτει το φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά

Μετά τα πέντε φιλικά που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία, την Παρασκευή 14 Ιουλίου έρχεται η ώρα για την πρώτη εμφάνιση ενώπιον του κοινού του, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αντίπαλος του Τριφυλλιού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα είναι η Χαποέλ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ. Η οποία πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο καύσωνας που θα πλήξει την Ελλάδα, θα επηρεάσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα τη σέντρα.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, η ώρα έναρξης μετατέθηκε από τις 20:30 που είχε αρχικά αποφασιστεί, στις 22:00. Προκειμένου οι παίκτες να αγωνιστούν με τις λιγότερο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Έχει εκδοθεί και σχετική οδηγία από την Πολιτική Προστασία για τις αθλητικές εκδηλώσεις, ούτως ώστε να προστατευτεί η υγεία των αθλητών από τις υψηλές θερμοκρασίες.