Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για την Τούμπα

Γιοβάνοβιτς, Κουρμπέλης / Intime

i

Γιοβάνοβιτς, Κουρμπέλης / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για την Τούμπα

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:51 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 23.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κήρυξε... πανστρατιά για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβάνοντας 24 παίκτες στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Ολική… επιστράτευση στην κυριολεξία στον Παναθηναϊκό για το κυριακάτικο (23/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές!

Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως το απουσιολόγιο του είναι κενό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος πριν από ένα παιχνίδι. Οπότε, στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν όλοι οι «πράσινοι» που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι μόνοι απόντες είναι οι τρεις μακροχρόνια τραυματίες, οι Αϊτόρ, Τρουιγέ και Γκάνεα. Οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στη διάθεση του Ιβάν και τέσσερις θα αποκλειστούν από την 20άδα του ματς της Τούμπας.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Σάρλια και Ιωαννίδης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα στις αρχές της εβδομάδες. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα αμφότεροι γυμνάστηκαν κανονικά.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλάινχαϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Το πρόγραμμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.