Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης ανανέωσε μέχρι το 2027

Φώτης Ιωαννίδης / www.pao.gr

i

Φώτης Ιωαννίδης / www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης ανανέωσε μέχρι το 2027

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:10 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 10.05.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Φώτη Ιωαννίδη, ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του και θα συνεχίσει με τα πράσινα μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Ιωαννίδης είχε συμφωνήσει στους όρους της συνεργασίας του τις προηγούμενες ημέρες και απέμενε το διαδικαστικό κομμάτι. Το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα με τη μετάβαση του 23χρονου στράικερ στα γραφεία για τις υπογραφές.

Ο Ιωαννίδης ανταμείφθηκε με αυξημένες αποδοχές για τη βελτίωση του, αλλά και για τη σημασία που έχει πλέον για το αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Με τον ίδιο να επιθυμεί να μείνει για πολλά χρόνια στο Κορωπί.

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 28.04.2023

Η αγκαλιά Ιωαννίδη-Σπόραρ είναι ο φετινός Παναθηναϊκός (vid)

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έπρεπε να «σκοτώνονται» για μία θέση στην ενδεκάδα, οι Ιωαννίδης και Σπόραρ, απέδειξαν το κλίμα ομοψυχίας που έχει δημιουργήσει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναίκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».