Το μήνυμα του γιου του Γιοβάνοβιτς: «Πόσο περήφανος είμαι για σένα, πονάει η αλήθεια!»

Ξέσπασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το μήνυμα του γιου του Γιοβάνοβιτς: «Πόσο περήφανος είμαι για σένα, πονάει η αλήθεια!»

Sportal newsroom 00:38 - 10.05.2023

Ο γιος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ένα ποστάρισμα στα social media αναφέρθηκε στον πατέρα του και προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέσπασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 και ουσιαστικά έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Ο κόουτς των «πράσινων» ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και με όσα είπε συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε για μια κατάσταση, η οποία τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Σε μια θέση που δε φανταζόταν ποτέ να βρεθεί. Στο να επιλέξει ανάμεσα στην υγεία των ποδοσφαιριστών του ή το όνειρό τους, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο γιος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Νικόλα, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αναφέρθηκε στον πατέρα του, τονίζοντας ότι είναι περήφανος για εκείνον.

«Πόσο περήφανος είμαι για εσένα δεν περιγράφεται. Πόσο ευλογημένος νοιώθω που σε ζω κάθε μέρα και μαθαίνω από σένα!! Πονάει η αλήθεια!! Άνθρωποι σαν εσένα δεν πέφτουν οπότε θα ξαναγυρίσουμε όπως κάναμε πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικόλα Γιοβάνοβιτς.

Tags: