Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είδε το ένα από τα πέντε γκολ - Τι ανέφεραν πάνω τα εισιτήρια τους

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/©Intime

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είδε το ένα από τα πέντε γκολ - Τι ανέφεραν πάνω τα εισιτήρια τους

Βασίλης Μοιρώτσος 15:06 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 01.12.2023

Ο λόγος για τον οποίο οι περίπου 1.500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Θεράμικα» για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ είδαν μόνο το ένα από τα πέντε γκολ.

Σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός είχε τη στήριξη των φιλάθλων του. Περίπου 1.500 φίλαθλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο «Θεράμικα» το βράδυ της Πέμπτης (30/11) προκειμένου να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League

Μπορεί να μπήκαν συνολικά πέντε γκολ στο ματς, αλλά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να δουν μόνο το ένα κι υπάρχει λόγος γι αυτό. 

Η εξέδρα που κάθονταν οι φίλοι του «τριφυλλιού» βρίσκεται πολύ ψηλά στο «Θεράμικα» με αποτέλεσμα να μην έχουν καλή ορατότητα στην εστία που έβαλε τα δύο γκολ η Βιγιαρεάλ στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο γκολ ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος (συν το ακυρωθέν γκολ του Αϊτόρ στο 60' ). Βλέποντας κανείς τα στιγμιότυπα του αγώνα θα παρατηρήσει πως οι φίλαθλοι των «πράσινων» δεν πανηγυρίζουν αμέσως στα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως είπαμε δεν είχαν καλή ορατότητα και αντιλήφθηκαν ετεροχρονισμένα ότι μπήκε γκολ. 

Βασίλης Μοιρώτσος: «Χαρμολύπη για τον Παναθηναϊκό - Αντίδραση μεγάλου γκολκίπερ από τον Μπρινιόλι»
SPORTAL ORIGINALS

08:47 - 01.12.2023

Βασίλης Μοιρώτσος: «Χαρμολύπη για τον Παναθηναϊκό - Αντίδραση μεγάλου γκολκίπερ από τον Μπρινιόλι»

Ο Βασίλης Μοιρώτσος, απεσταλμένος του Sportal στην Ισπανία, σχολίασε από το «Ceramica» την ήττα 3-2 του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Τι ανέφερε το εισιτήριο 

Έτσι, οι περίπου 1.500 «πράσινοι» είδαν μόνο το τρίτο γκολ της Βιγιαρεάλ που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Να αναφέρουμε, ότι πάνω στα εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 35 ευρώ το ένα, έγραφε περιορισμένη ορατότητα επομένως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το γνώριζαν πως δεν θα έβλεπαν καλά.