Παναθηναϊκός: Με... νέο πρόσωπο η προπόνηση στο Κορωπί

Μπερνάρ / Intime

i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Με... νέο πρόσωπο η προπόνηση στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:53 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 21.06.2023

Ο Μπερνάρ επέστρεψε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ αναμένεται η απολογία του.

Με τη συμμετοχή του Μπερνάρ πραγματοποιήθηκε η σημερινή (21/6) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επέστρεψε χτες το βράδυ στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στο Κορωπί με καθυστέρηση μερικών ημερών.

Ο Μπερνάρ γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του και δεν τίθεται ζήτημα περιθωριοποίησης ή οποιοδήποτε... καψώνι εκ μέρους της ομάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει στο πλάνο του εν όψει των αγώνων του Β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Φυσική, η αργοπορημένη άφιξη του 30χρονου άσου στην Αθήνα δεν θα περάσει ατιμώρητη. Ο ποδοσφαιριστής θα απολογηθεί στη διοίκηση και θα του επιβληθεί το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Το θέμα με τον Μπερνάρ δεν θα πάρει μεγαλύτερη διάσταση, αφού ναι μεν λειτούργησε λανθασμένα στην προκειμένη περίπτωση, όμως πρόκειται για έναν παίκτη με άψογη συμπεριφορά και επαγγελματισμό, που δεν έχει προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν.

Η πρόθεση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι να σημάνουν τη λήξη στην υπόθεση και να αφοσιωθούν όλοι στον «πράσινο» οργανισμό στον πρώτο αντίπαλο τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού θα τον μάθουν σε λίγη ώρα.