Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς ανάρρωσε και πάει Θεσσαλονίκη
i

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς ανάρρωσε και πάει Θεσσαλονίκη

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:07 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 03.04.2023

Με τον Τιμοτέους Πούχατς να «αδειάζει» το απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός άρχισε τη σύντομα προετοιμασία για το ματς με τον Άρη.

Από την επιστροφή του Τιμοτέους Πούχατς συνοδεύτηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Πολωνός αριστερός μπακ ανάρρωσε από την ίωση και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πούχατς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη και με την ανάρρωση του, πλέον το απουσιολόγιο του Γιοβάνοβιτς δεν περιλαμβάνει κανένα όνομα.

Περαιτέρω, το πρόγραμμα ήταν χαλαρό, αφού μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες ανάμεσα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Βόλο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. 

Είναι προφανές ότι το κλίμα στην προπόνηση δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μετά το κυριακάτικο «στραβοπάτημα», ωστόσο στο Τριφύλλι επικρατεί πίστη για άμεση ανάταξη, αρχής γενομένης από την Τετάρτη.