Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς στο μπλοκάκι του Σάντος
i

Τιμοτέους Πούχατς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς στο μπλοκάκι του Σάντος

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:00 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 18.02.2023

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Πολωνίας και ο Τιμοτέους Πούχατς προσπαθεί μέσω του Παναθηναϊκού να κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Στις 23 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί αγωνιστική για τις Εθνικές ομάδες και ένας παίκτης ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, έχει κατά νου τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του. O Τιμοτέους Πούχατς ήταν βασικός στην Πολωνία μέχρι το καλοκαίρι, όμως ο παραγκωνισμός του στην Ουνιόν Βερολίνου κόστισε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Ο 23χρονος αριστερός μπακ ενεργοποιήθηκε ξανά στην Αθήνα και φιλοδοξεί να συμπεριληφθεί στις επόμενες κλήσεις του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος, ο οποίος κατά σύμπτωση δούλεψε στη Λεωφόρο στο μακρινό 2003, έχει στο μπλοκάκι του τον Πούχατς, αλλά δεν έχει αποφασίσει εάν θα τον καλέσει. 

Το βέβαιο είναι πως ο Σάντος θα παρακολουθήσει τον Πούχατς στο πρωτάθλημα, για να διαπιστώσει την κατάσταση του. Το εθνόσημο συνιστά ένα έξτρα κίνητρο για τον Πολωνό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να παίξει καλύτερα, να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να εντυπωσιάσει τον Σάντος με την απόδοση του.

O Πούχατς έχει χριστεί διεθνής 12 φορές, κυρίως όταν αγωνιζόταν στη Λεχ Πόζναν. Η μεταγραφή του παίκτη στη Bundesliga δεν τον βοήθησε και αντιθέτως, του στέρησε τη θέση. Ωστόσο, εξαρτάται από τον Πούχατς να επανακάμψει δριμύτερος.

Το ενθαρρυντικό για τον άσο του Παναθηναϊκού είναι πως ο Φερνάντο Σάντος έχει πολλούς γνωστούς στην Ελλάδα και θα μαθαίνει εύκολα τα επιτεύγματα του Πούχατς. Εφόσον ο Πολωνός αριστερός μπακ παίζει, τότε η απόδοση του θα μεταφερθεί γρήγορα στον ομοσπονδιακό προπονητή της Πολωνίας.