Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπότσο έπαιξε προτελευταία φορά με τη Λεχ Πόζναν (vid)

Πέντρο Ρεμπότσο / Lechpoznan.pl

i

Πέντρο Ρεμπότσο / Lechpoznan.pl

Παναθηναϊκός: Ο Ρεμπότσο έπαιξε προτελευταία φορά με τη Λεχ Πόζναν (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:21 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 20.05.2023

Ο 28χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ Πέντρο Ρεμπότσο, που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην Πολωνία.

Την προτελευταία εμφάνιση του με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Πέντρο Ρεμπότσο. O Πορτογάλος αριστερός μπακ έπαιξε βασικός στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κορόνα Κίελτσε.

Ο Ρεμπότσο έμεινε στο τερέν για 84 λεπτά, πριν αντικατασταθεί από τον Μπάρι Ντάγκλας. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε μία εξαιρετική ασίστ στο 23’, όταν έβγαλε τετ-α-τετ τον Βέλντε, αλλά ο συμπαίκτης του δεν αξιοποίησε την ευκαιρία.

Ο Ρεμπότσο θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Λεχ Πόζναν το επόμενο Σάββατο, στο εντός έδρας παιχνίδια με τη Γιαγκελόνια. Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Πολωνία και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος θα μετακομίσει σε άλλη χώρα.

Όπως αποκάλυψε το Sportal, στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Ρεμπότσο έχει κρούση από τον Παναθηναϊκό, την οποία επεξεργάζεται σοβαρά. Παράλληλα, ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει προτάσεις από τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Τουρκία.

Το οξύμωρο είναι πως η Λεχ Πόζναν θέλει να αντικαταστήσει τον Ρεμπότσο με έναν παίκτη ο οποίος φεύγει τώρα από τον Παναθηναϊκό: τον Τιμοτέους Πούχατς. Ο δανεισμός του 23χρονου αμυντικού από την Ουνιόν λήγει, αλλά πολύ δύσκολα θα μείνει στο Βερολίνο για τη νέα σεζόν.