Ο Σβιντέρσκι σκόραρε σε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού (vids)

Στίβεν Μορέιρα / Columbus Crew Twitter

i

Στίβεν Μορέιρα / Columbus Crew Twitter

Ο Σβιντέρσκι σκόραρε σε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού (vids)

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:43 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 04.06.2023

Ο Παναθηναϊκός ξεχώρισε τον Στίβεν Μορέιρα ως δεξιό μπακ. Η Columbus προσπαθεί να μετατρέψει σε στόπερ τον 28χρονο Γάλλο, αλλά το πείραμα δεν πήγε και πολύ καλά...

Την Παρασκευή η γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον 28χρονο Γάλλο δεξιό μπακ της Columbus Crew, Στίβεν Μορέιρα. Ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και από την 1η Ιουλίου, μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος.

Το Sportal ανέφερε στο ρεπορτάζ του πως ο Μορέιρα αφενός επιθυμεί να γυρίσει στην Ευρώπη, αφετέρου δεν νιώθει άνετα στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του. Διότι ο συμπατριώτης του, Γουίλφρεντ Νανσί, προσπαθεί να τον μετατρέψει σε στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός πήγε για τη «βόμβα» με Ματίας Ρόχας (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:30 - 03.06.2023

Ο Παναθηναϊκός πήγε για τη «βόμβα» με Ματίας Ρόχας (vid)

Οι «πράσινοι» προσέγγισαν ένα από τα πιο φημισμένα «δεκάρια» της Αργεντινής, με τον Παραγουανό επιτελικό μέσο της Ράσινγκ Κλουμπ να προτιμά την Κορίνθιανς. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportal.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (4/6), η Columbus Crew υποδέχτηκε τη Charlotte FC και ο Μορέιρα έπαιξε βασικός, αλλά ως κεντρικός αμυντικός σε τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Η Columbus Crew νίκησε 4-2 την αντίπαλο της, όμως το ματς ανέδειξε τις αδυναμίες του Μορέιρα σε αυτό τον χώρο. Με τον Γάλλο να έχει καθοριστική ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Η Columbus Crew προηγήθηκε 3-0 και η Charlotte FC μείωσε στο 56’. Από μία βαθιά μπαλιά προς την άμυνα του, ο Μορέιρα έχασε εύκολα την εναέρια διεκδίκηση από τον παλιό επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σβιντέρσκι, ο οποίος βγήκε στο τετ-α-τετ και σκόραρε. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μορέιρα δοκίμασε να συνδυαστεί στην περιοχή του με τον συμπαίκτη του και αριστερό στόπερ, Αμούντσεν, όμως στην επαναφορά της μπάλας, ο 28χρονος άσος ολιγώρησε και ο Μέραμς ο οποίος καραδοκούσε, έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε.

Ευτυχώς για τον Μορέιρα, η Columbus Crew σκόραρε τέταρτο γκολ και δεν κινδύνευσε άλλο. Όμως, κατέστη σαφές πως ο Μορέιρα, ένας φύσει επιθετικογενής δεξιός μπακ, δύσκολα θα μετατραπεί σε κεντρικό αμυντικό στα 28 έτη του.